Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této velmi černé komedii si počestný americký obchodník Harold Soyinka (David Oyelowo) vyjede na projížďku a po překročení mexické hranice věci naberou nečekaný spád. Když se Harold zaplete s mexickými narkobarony, mezinárodními žoldáky a americkým úřadem pro boj s narkotiky DEA, překročí tenkou hranici mezi slušným občanem a zločincem. A když se snaží zůstat naživu na jednom z nejnebezpečnějších míst na světě, vyvstává otázka: vězí tento obyčejný muž až po uši v problémech nebo má vše plně pod kontrolou? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (75)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trailer byl celkem vtipný, máme tu Charlize Theron, Amandu Seyfried, Joela Edgertona, jednoho "Nigerijce" a hlavně Sharlto Copleyho, tak kde je problém? Nejspíše v tom, že Amazon má stále poměrně mladé filmové studio, které si své projekty dostatečně nehlídá a opět z toho vylezl naprosto průměrný film, který nejenže klasicky vykecá nejlepší scény v traileru, ale taky poměrně dost nudí až si člověk říká, jak se tu mohlo tolik vlivných jmen takhle ztratit. Ano, Copley je i tady výrazný a všech "5" scén si krade pro sebe, ale je to prostě málo. Starší brácha Joela na tu režii zkrátka nemá a příště bych prosil přísnější producentský dohled. PS : Český název je docela mimo, o zelené pilule jde dle mého ve filmu nejméně, ale zas aspoň není tak generický jako originál...5/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bezoš se svou éšopově našmelenou šrajtoflí urputně snaží umlátit Netflikse, a tak bezhlavě kupuje kdejaký popsaný hajzlpapír, kterým obalí bandu profláklých držek, načančá jej a přetaví v obří hovno, vhodné leda tak jako blúrej podpoložka pod viklající se hajzl v akci za $1,99 na Černý pátek. Takovou úděsnou sračku by snad nezmák ani Aliexpres s Čenovic Džudynou! Přitom je ve výpravě ta lichva řádně vidět na každém kroku, a ač šestimístné cifry přemluvily pár holyúdských primadon nečíst „scénář“ k zoufale nevtipné a totálně unylé dementní taškařici o oslizlém negrovi, ani ony to prostě nevytrhly. Kromě vynikajícího čtyřicetisedmichromozomálního podkladu, načmáraného prstem od „Nutely“ na stěnu Ústavu pro léčbu genetických malformací, navíc Žžžoel zřejmě přičinlivě polykal a vykouřil svému mantáckému bráchovi první plněstopážní počin. No a brácha samo sebou po pár dost ubohých pětiminutových kraťasech ví o dynamice, vodění loutek a dramatizaci úplně všechno, čili asi tolik jako metař o neurochirurgii. Zákonitým výsledkem je tedy sto deset minut trvající, nudné neinventivní užvaněné nic s mimořádně trapným a obludně přehrávajícím čokoládovým jelimanem v hlavní roli. Nic, o němž patrně ve třech čtvrtinách natáčení zjistili, že nikam nevede, a tak ho raději během posledních deseti minut utnuli způsobem, za který by se nemusel stydět ani několikanásobný premiant postlobotomických kurzů tvůrčího sraní. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Cakal som ze to bude o nieco vtipnejsie. Niekde v polke si vravim: "Ved som sa este nezasmial." Niektore casti filmu su dobre, ale na to pride slaba cast a cely film to tym padom stahuje dole. Theronka a la oteckove dievcatko ma asi bavila najviac. Ten psycho rozhovor v aute nemal chybu. Zaver bol fajn, chlapcovi som to doprial, inak celkom bieda. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Na jeden film tu máme hviezdnych hercov až -až, ale to neznamená automaticky dobrý film. Toto zapadlo niekde na pol ceste. Na komédiu málo vtipné, na akčňák zase málo akčné. Dramatické momenty veľmi nefungujú a zvratov je tu možno viac než je treba. Osobne by som vo vtipných scénach a zvratoch pritvrdil, nech je to poriadne na hlavu, keď už...Charlize Theron hraje fajn, ale tieto role jej nesedia, resp. ja ju radšej vidím v iných, vážnejších úlohách. Jej rolu mohla zahrať, úplne hociktorá namyslená koza. celkovo slabý priemer, film na jedno pozretie. 50%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekala, šla jsem na to do kina, protože nedávali nic jiného, co by mě zaujalo a tady máme hned tři má oblíbená jména Charlize Theron, Amanda Seyfried a Joel Edgerton, takže má volba byla jasná. Trailer na film slibuje vtipnou akční podívanou, dejme tomu, že akce tam je dostatek, ale toho vtipu už o dost méně. Bohužel jako komedie to nefunguje vůbec, nezasmála jsem se ani jednou a akce se objeví až v posledních 30 minutách filmu, což je škoda. David Oyelowo nebyl natolik sympatická postava, abych si jí dokázala oblíbil a soucítit s ní, takže mě jeho přítomnost trošku iritovala, zvláště když tam hystericky pobíhal a křičel. Mrzí mě, že větší prostor nedostala Amanda Seyfried, pro ní to byl opravdu jen takový štěk a nic víc. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Kalifornii, Illinois a v Mexiku. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 8. března 2018 v Izraeli. (Varan)
  • V otevírací víkend film vydělal celosvětově 2,7 milionů USD. Jedná se o 27. nejhorší otevírací víkend všech dob. (PaTeXx)

Reklama

Reklama