Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál z města Most. Luděk Říha (M. Hofmann) žije v polorozpadlém domě po tátovi. Na jeho opravu nemá peníze a popravdě ani chuť. Dluží šéfovi místního podsvětí Romanovi (L. Noha), jeho bývalá žena Ilona (J. Čvančarová) si vzala Němce a syn Tonda (F. Červenka) se za něho stydí. Navíc ho vyhodili z práce. Jedinou jistotou je pro Luďka hospoda Severka a kamarádi v ní. Majitel hospody „jen pro bílé“ Eda (M. Isteník), exkomunikovaný farář (C. Drozda) toužící po tom, aby otočili přesunutý kostel, který by mohl být znovu vysvěcen, trvale nezaměstnaný Čočkin (V. Škultéty), věřící, že díky svým podnikatelským nápadům jednou opravdu zbohatne a Róm Franta (Z. Godla), jediný, který za útratu u Edy má čím zaplatit. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudeme chválit dne před večerní souloží, ale mám takový pocit, jako by pánové Kolečko s Prušinovským dostali od České televize požehnání vystrčit růžky, které u Trpaslíka (r.2016) zůstali schovány pod hodně silným kulichem. První díl jde za hranu, nekorektně glosuje, nemá strach, hrne to jako Jarda Jágr v nejlepších letech….Pošta pro tebe byla TOP. Když se znovu otřu o Trpaslíka, tak je super, že z něj byl draftován Martin Hofmann….to je pán. Navíc na rozdíl od něj funguje i omladina v podobě Filipa Františka Červenky. Skvělí je i Cyril „host vyhazuje vrchního“ Drozda a úplně geniální Vladimír Škultéty. Jak už jsem psal, počkáme, co přinese ráno, ale první krok byl rozhodně levou. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele

Ale vydržela jsem dlouho odolávat. Až do ledna roku 2023. Když fenomén Most! běžel poprvé na obrazovce, nepodlehla jsem nátlaku, ať se podívám, že je to vážně skvělé. Až nyní, když reprízovali druhý díl, a já ze zoufalství, neboť právě nic jiného v TV nebylo, jej v práci pustila hostům. A když host 75+ pronesl, že je to vážně skvělý seriál, už mi to nedalo, a na ten druhý díl se dívala společně s hosty. A ono je to vážně skvělý. Mám za sebou první díl, který je oproti druhému (podívám se na něho znovu, neviděla jsem jej celý) ještě poměrně slušný, ale neméně zábavný. Takže tak. Už i já patřím k týmu DYCKY MOST! ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Pilotní epizoda je vskutku kontroverzní zábava, která samozřejmě není pro každého. Vůbec bych se nedivil, kdyby se mezi řadovými diváky našla nenávistná prohlášení odsuzující tento štiplavý humor za to, že si s ničím nebere servítky. Pro mě je tento styl poukazování na aktuální společenské problémy vítanou změnou, která krom výbuchů smíchu nabízí i hlubší pohled na věc. Prušinovský s Kolečkem tak opět nezklamali, a i když tentokrát balancují na skutečně tenkém ledě, věřím, že si osmidílný seriál udrží vysoce nastavenou laťku a nezvrhne se do pouhopouhé smršti bezmyšlenkovitých vulgarismů. 8/10 Kompletní první dojmy zde. ()

tehol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"dame ctyrku? jakou ctyrku, vzdyt nas je sest" komentar uzivatele honajz me rozesmal, zajimalo by me, jestli vi o tom, ze serialy jsou vetsinou smyslene a neukazuji skotecnost. jestli pochybuje, ze mostecaci budou radi, tak at se podiva na fanbase it's always sunny in philadelphia..... ps. hudba top ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trefa do černého v případě typu humoru, ale neutáhne to padesát minut, takže to mělo pár hluchých pomalých míst, ale beru to jako start něčeho dobrého, takže v tomto prvním tvůrci přitlačili na pilu a ukázali sociální mikrosvět několika obyvatel Mostu - sprostá slova, buranství, nezaměstnaní, prostitutky, kdy jedna ukáže i prsa, hospoda a Pošta pro tebe s jedním přeoperovaným muže a moderátorkou, která má šaty, které jí dělají širší. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V maskérně v televizi hraje „Neusínej“ od Petra Muka. Na autodromu hraje „Terra promessa„ od Erose Ramazzotti. Na konci epizody hraje „Wonderful Life“ od Black. (Duoscop)

Reklama

Reklama