Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (110)

Honzíno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ženská je jako tramvaj z Mostu do Litvínova._MOST! na absolutním vrcholu. Tady už se jede naplno a sonda do hlubin české homofobie a xenofobie skrze černočerný humor nás zasahuje bez lítosti a skrupulí. Hofmann je bezkonkurenční a na naše poměry se vskutku nevídaně sžívá s jeho až zvrhle hrdinsky se profilující rolí. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo tuhle "hláškami" maskovanou agitku ještě neprokoukl, toho je mi celkem líto... Do tohohle veřejnoprávního mosteckýho guláše už se namíchalo snad všechno, co jen trochu zavání předsudky a co by se ti zatrolení Češi měli naučit tolerovat: transky... socky... cikáni... buzny... skini... atd., atd. V některých případech to ze seriálu trčí tak, že by se snad slušelo jej označit příslušným logem - něco na způsob "Obsahuje product placement". V jedné Kusturicově skvělé komedii bílej kocour jebe černou kočku - tady je to naopak. Zdá se, že místo Hnědé tísně nakonec (nejen Mostu) zbyde jen tíseň samotná... Pharo vesto. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nelogické proč by Doudová měla mít jakékoliv sympatie k Luďanovi, ale tak nějak dostávám od tohoto seriálu , co očekávám a těším se na další díl. PS: Jestli mám vypíchnout něco nenápadného kladného tak jsou to použité hitovky ...I could wait night and day Sigh your name when I pray In my heart night and day Til you come my way I could wait night and day Be the sky blue or gray In my heart night and day For your love to stay Obsession ......... ()

Cimr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal bych, že se něčeho takového na veřejnoprávní televizi dočkám. Nekompromisní humor s velmi hořkým podtónem, jako v divokých devadesátkách za časů České sody. ,,Koukáš, co? Naše lidová tvořivost. Podle mě bych to tak nechal. Jako kulturní památku, víš." Snědá tíseň má potenciál zapsat se do dějin českého seriálu. ()

Dr.Taby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl pecka. Druhej a třetí se trochu motaly v kruhu. Ale tohle byla naprostá pecka. Luďan a Frantou zažívají neskutečnou jízdu. Tady sedla snad každá věta. - Musela jsem přesvědčit 20 lidí o tom, že jsem žena. - To je na automechanika z Mostu slušnej výkon. Jen nechápu lidi, co v tom seriálu pořád hledají nějaké Sörosovo poselství. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Písnička, která hraje v 7. minutě, je „Raindrops Keep Fallin' On My Head“ od B.J. Thomas. Ve 29. minutě hraje „Bad Romance“ od Lady Gaga. Na konci epizody pak hraje „Obsession“ od Army Of Lovers. (Duoscop)
  • Při rozhovoru Dáši (Erika Stárková) se svým nápadníkem na závodech je chyba střihu, když se prostřídá záběr, kde oba stojí čelem k sobě, se záběrem, kde je nápadník k Dáše bokem. (velkyvezir)

Reklama

Reklama