Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger si zopakoval roli terminátora v klasickém akčním snímku zkušeného Waltera Hilla. Nekompromisního kapitána sovětské policie Ivana Danka doprovází na každém kroku jeho legendární účes i ukecaný americký parťák v podání Jamese Belushiho. Poprvé v americkém filmu se diváci přenesou do Chicaga přímo z Rudého náměstí v Moskvě. (NFA)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (348)

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,vzdávám to, celá ta věc je na mě moc ruská" Belushi to vystihl dobře. Arnie mě zde moc nebavil, Belushi tam furt něco vyřvává, celej film se mezi sebou hlásej (teda spíš Belushi ho hlásí) ale vtipe vylez.. akce tam je, ale málo.. záporáci, rusáci.. pff nuda. Jediný co hodnotím pozitivně, je začátek a ta akce. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Čím starší film je, tím je i lepší. V dnešní době už takový snímek uvidíte těžko. Mrtvoly vršící se jedna přes druhou, všichni mluví sprostě. Prostě stará dobrá osmdesátá léta. Schwarzenegger (ve vrcholné formě) je klasický sovětský "robot" a James Belushi zase klasický neschopný americký policajt. Takže není nouze o zábavné situace ani o akci. Myslím, že takovou honičku v autobusech už nikdo nikdy nenatočí. Ach jo, zase na mě dýchlo dětství. Mimochodem, kdo z vás si všiml "Otíka" Jánose Bána z VESNIČKO MÁ STŘEDISKOVÁ? :-) ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Arnie a 80 roky, to je skrátka "paráda". Radosť pozrieť na ten kamenný ksicht a drsnosť, ktorá z neho len tak sršala:) Red Heat je akčné béčko ako vyšité, tentokrát aj výnimočne politicky korektné (rusi nie sú len zlí a amíci len tí najlepší). Dej samozrejme pritiahnutý za vlasy, skvelá naháňačka na busoch, finále pri ktorom nasraný Arnie vystúpi z hmly atď..Treba niečo viac na pobavenie??? :))) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslabších filmů se Schwarzeneggerem, který se do role sovětského kapitána zoufale nehodí, jelikož neudrží ani ten svůj příšerně hraný ruský akcent. Belushi je zase dost nevtipný a ty jeho sexistické narážky jsou spíše otravné. Akce to také moc nemá a příběh moc neohromí. Jediné, čím se může film pyšnit, že se filmaři mohli exkluzivně vydat do samotného srdce Ruska, na neznámější náměstí Moskvy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrné krimi/drama, nebo akční thriller chcete-li, který mě bavil hlavně na začátku. Arnie coby tvrdý sovětský kapitán a jeho akce v sauně (lázních), to byl opravdu zajímavý start toho filmu. Dokonce i nástup Belushiho byl v rámci přijatelnosti, jenomže jak čas utíkal, začala tomu jaksi docházet šťáva. Jediným zpestřením tak pro mě byla scéna z nemocnice a přítomnost Giny Gershon, která k velké smůle zůstala tentokrát oblečená. Jinak jsem měl však mnohem větší očekávání, takže pro mne jisté zklamání a hlavně obyčejný průměr. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (35)

  • Film je věnován památce Bennie E. Dobbinse, koordinátora kaskadérů, který zemřel na infarkt během natáčení. (Džejkop)
  • Pro scénu z věznice Juliet posloužili skuteční vězni jako komparsisté. (Džejkop)
  • Telefax, který na ústředí moskevské milice vyťukává zprávu o Rostaviliho zatčení, používá latinská písmena, ačkoliv dálnopisy v SSSR měly k dispozici azbuku. (Robbi)

Související novinky

Stallone: Méně brutality, víc srandy

Stallone: Méně brutality, víc srandy

08.04.2011

Nebojte, netýká se to dvojky Expendables, která by se měla začít natáčet na sklonku léta. Tento film chce Sly dokončit ještě předtím. V akční krimi Headshot si zahraje nájemného zabijáka z New… (více)

Reklama

Reklama