Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele FeriusParfax k tomuto seriálu (6)

The Holy Trinity (2016) (S01E01) 

Konečně je tu po letech nový díl. Chlapi si návrat očividně dost užívali a naštěstí nehráli na sentimentální notu. Představili nový koncept s neomezenými financemi (tak to alespoň vypadá), novými a šílenými nápady a spoustou vymazlených autíček. Je třeba si ještě užít krásné zvuky aut. Kluci nám totiž ukázali moderní pojetí závodu s elektroauty. Ještě, že se do elektroaut přidává zvuk. Stejně jako do plynu zápach (konečně jsem mohla použít tuhle zajímavost a ukázat, jak jsem inteligentní mladá dáma). Jinak velmi pohodový díl. Moc mě baví se dívat na jejich dětskou duši a výborné nápady s úžasným suchým humorem. ()

Opera, Art and Donuts (2016) (S01E03) 

Další vydařený díl, kdy James opět trošku bokem v poklidu projíždí svůj Rolls – Royce, zatímco se Richard a Jeremy předhání, kdo koho víc urazí. Všichni tři mi naprosto sedí a je vidět, že jim to i po tolika letech klape snad víc a víc. Je tu spousta záběrů na krásnou přírodu a nepřeberné množství nápadů. Fakt nevím, kde na to všechno chodí. Osobně jsem fandila Aston Martinu. Americká auta nejsou moje gusto a chudák James se svým Rolls-Roycem zas tolik parády neudělal. Jsem zvědavá, jestli se nějaký host dožije rozhovoru. Smrti celebrit vždy pobaví. ()

Enviro-mental (2016) (S01E04) 

Vůbec se mi nelíbí nový "Stig" a rozhodně nejsem na vlně jeho humoru. Jsem zvědavá, jak dlouho ještě bude obtěžovat pohodové a zábavné klima. Pánové si na tento díl připravili zajímavé nápady s enviro auty. Z každého jejich dílu samozřejmě jen srší plýtvání a zamořování planety. Není divu, že Jeremy není kamarád s Gretou. Humoru byl opět dostatek. ()

Moroccan Roll (2016) (S01E05) 

Asi nejslabší epizoda. Hrozně ráda hraju lodě, takže tady se mi celkem trefili do vkusu. Osobně bych ale uvítala víc aut a testů. Celý díl tak nějak pokojně plynul. Další díl snad bude zase lepší. Bohužel si nasadili velmi vysokou laťku, a tak chápu, že není vždy lehké ji překročit. ()

Happy Finnish Christmas (2016) (S01E06) 

V mírném polospánku dokoukávám tuto epizodu. Najednou vidím ty zajímavé dospělácké hračičky a probouzím se. Epizoda ukazuje mimo jiné debatu o sušence, Mustangu, Fordu a Ferrari. Opět oddychový a vtipný díl. ()

Dovádění v písku (2024) (S05E03) 

Extrémně pohodová záležitost. Nemám moc s čím srovnávat, protože jsem neviděla předchozí díly, ale jejich humor je prostě boží. Skvěle jim to spolu klape a jsou na stejné vlně. Závad nebylo mnoho, což mě trošku mrzelo, ale Hammond si to všechno vyžral. Líbil se mi pohled na další špinavou a zabordelenou Africkou zemi a hlavně hudba, která hrála ke konci (moje oblíbená). Společně s krásnými záběry mi naskakovala husí kůže. Že se nejelo až do Dakaru mě zamrzelo, ale bylo to pochopitelné. I když by to byla jistě velmi zajímavá epizoda. Líbilo se mi zkrátka všechno. Víc bych přidala humoru, oprav a pokažených aut a bylo by to dokonalé. ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama