Reklama

Reklama

ClownTown

Trailer 1

Obsahy(1)

Štvorica priateľov  nasadla do auta a vyrazila za kultúrou. Krátka pauza v bistre, rozhovor s jedným z miestnych obyvateľov, ktorý im poradil výhodnú skratku, a problémy začínajú. Jill totiž zistí, že si v spomínanom bistre zabudla telefón. Po prezvonení sa na chvíľu zdá, že sa na nich usmialo šťastie; jeden člen osadenstva bistra ho má pri sebe a povie im, že sa nemusia vrátiť rovnakou cestou, stačí, aby z nej zišli a namierili si to do blízkeho mestečka Clinton, kde im on mobil odovzdá. Dôverčivá štvorica spraví všetko podľa pokynov, dorazí na miesto a čaká. Vyzerá to tak, že v meste niet signál, a čo je oveľa zvláštnejšie, ani živej duše. Keď sa mestečko ponorí do tmy, skupinka sa po márnom čakaní rozhodne odísť. Má to však háčik: auto sa ani nepohne, niekto sa s nim trochu pohral. Keď sa konečne sa na scéne objavia nejakí ľudia, neznamená to žiadnu úľavu. Banda násilníkov oblečená v klaunovských háboch neprišla rozdávať smiech či pobaviť. Ako všetci rýchlo zistia, ide im len o jedno jediné: o ich životy... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (42)

malylada 

všechny recenze uživatele

Na tomto slasheru není nic originálního, naopak se zde objevují typické neduhy. Jednoduchá zápletka, postavy, které jsou každému ukradené, iritující chování všech, vraždy bez nápadu a napětí nulové. Vraždící klauni na papíře vypadají hezky, ale v reálu nic zásadního nepředvedli a chyběl mi tam tvůrčí šmrnc. O tragédii se nejedná, ale nevidím důvod, proč si tento kousek vůbec pouštět.......3/10 ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mám rád horrory s klauny a miluji vyvražďovačky. Klauni byli hrůzostrašní a kdybych je potkal, tak bych zakřičel a zřejmě se i posral. Bohužel, sledování mi kazili amatérští herci, kteří hráli oběti. Já tedy nevím, ale když je celou dobu nahánějí, tak by měli být oběti udýchaní, měl by se jim z hrůzy třást hlas a měli by mít jazyk na vestě... Bohužel, všichni jako by ten text dialogů právě četli, bez emocí, strojově, prostě amatéři .... :-( 50% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný hixploitation, kde se burani oblékají do masek klaunů (kteří jsou momentálně v kurzu) a vraždí náhodné návštěvníky města, co vypadá na první pohled jako místo duchů. Tedy titulek - podle skutečných událostí - mě dokáže vždy spolehlivě rozesmát. Tomu snad nevěří ani naivní Američan... Jinak banda tupých hovad vyjede na koncert (jak originální) a cestou si nechá poradit od místních v bistru (jak nečekané). A pak už se jen půl filmu plíží a půl utíkají. Nechybí ultrablbá uječená blondýna, idiot, co si svítí mobilem, aby je rychleji našli, a blb, co sedne klaunům na lep. Na druhou stranu - pěkné titulky i úvodní scéna, velmi slušná hudba a konečně taky moment, kdy napadený pochopí, že nelze klauna odbýt jedním štulcem, nýbrž je nutné mu rozmašírovat hlavu železem. Zavírám oči nad hloupostmi jako - mám sice několikrát prostřelené břicho, ale jsem klaun, tak běhám vesele dál - a, ač se nejedná o žádné veledílo, jsem vcelku spokojen - na jedno podívání. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Když se dívám na tvorbu Toma Nagela, jakože jsem (naštěstí) nic z toho neviděl, tak asi může být s Clowntownem spokojený. Jedná se o jednoduchou noční naháněčku, která ničím moc nepřekvapí, snad jen svou nenápadistostí ve vztahu k potenciálu, ale v kopci shitu letošního roku je to aspoň kousek, u kterého si nezkurvíte večer. Slabá trojka. 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Odpudivá a amatérská fušeřina. Nic nového, děj nudný, rozpočet naprosto mizivý. Herci naprosto tragičtí, jen ploché loutky které odříkávají text z papíru. Na těhlech filmech je opravdu jasně vidět, že herectví prostě není pro každého a je jedno, jestli to je stupidní seriál u nás, nebo laciná vykosovačka z USA. Nejlepší na filmu je herečka Kaitlyn Sapp, která má na začátku směšné cameo první oběti, přitom je z celého hereckého osazenstva nejlepší, rozuměj teda jako nejhezčí, rozuměj teda jako luxusní kozy a těžce píchatelná, ale hraje tam pět minut na úkor hlavní hrdinky, která je hezká a v hraní zdatná jako pokročilá kapavka. Ke konci mi utkvěla slušná scéna u stromu, kdy ten vychrtlej klaun epesně popraví druhou uřvanou pindu. Jinak tragédie. 20%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama