Reklama

Reklama

Epizody(6)

Když Nathan Appleby, jeden z prvních psychologů, zdědí sídlo Shepzoy v jednom krásném, ale izolovaném údolí v hrabství Somerset, rozhodne se pro nový život svůj i své milované ženy Charlotte. Ale idylu brzy naruší podivné a znepokojující okolnosti, jež se nevysvětlitelně objevují v blízkosti stále více se trápícího Nathana. Je pronásledován, a proč a kým? Odpovědi otřesou jakoukoliv vírou tohoto muže a ohrozí vše a všechny, které kdy miloval. (Viasat)

(více)

Recenze uživatele helraiser k tomuto seriálu (6)

Živí a mrtví (2016) 

Výborný mysteriózní seriál, ve kterém se prolínají dvě časové roviny. Mystery atmosféra je výborná, opravdu povedené herecké výkony, ale všechno se na konci podělá celkovým vysvětlením. Závěrečný díl se opravdu nepovedl a dost to celé zkazil, ale jinak to byla hodně slušná podívaná. Své fanoušky si tato duchařská minisérie jistě najde. ()

Epizoda 1 (2016) (E01) 

Úvodní díl minisérie s nádechem tajemna splní vše co má. Diváka navnadí na další díly a celkově se jedná o pěknou podívanou ze zajímavé doby technické revoluce s gotickou atmosférou a pěkným vizuálem. Zatím spokojenost. ()

Epizoda 2 (2016) (E02) 

Hodně sympatická mysteriózní lehká atmosféra, procházející celým dílem, který neskončí moc dobře. Kouká se na to ovšem parádně a děj se vine pomalu kupředu. Ještě to bude jistě hodně zajímavé. ()

Epizoda 4 (2016) (E04) 

O poznání lepší než díl předchozí. Výborná mysteriózní atmosféra s nádechem tajemna na každém kroku. Propojení minulosti s budoucností dostává mnohem větší obrysy a jsem opravdu zvědaví co z toho nakonec bude. ()

Epizoda 5 (2016) (E05) 

Zatím rozhodně nejlepší a zároveň nejhorroro ějsi díl. Mystičnost na nás dýchá v podstatě z každého záběru. Naprosto spokojenej a jsem tedy opravdu zvědavej, jak tohleto celé dopadne. ()

Epizoda 6 (2016) (E06) 

Tak tohle se tedy vážně nepovedlo. Vysvětlení všeho je jako pěst na oko. Jednoznačně nejhorší díl celého seriálu. Těžké zklamání. ()

Reklama

Reklama