Reklama

Reklama

V srdci překrásné australské divočiny číhá na skupinku vystrašených turistů nebezpečný predátor. Pokojná výletní plavba se nečekaně změní v boj o přežití. Turisti v čele s mladou kapitánkou lodě a charismatickým novinářem, uvíznou na malém ostrůvku uprostřed řeky. S nocí přichází příliv a stoupající hladina vody snižuje šance na prežití. Vlézt do vody znamená jistou smrt. Zápas s časem a strachem, z toho, co čeká pod hladinou, vede skupinu k zoufalým pokusům dostat se bezpečně na vzdálený břeh řeky. Ne všem se to ale podaří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

NoFiction odpad!

všechny recenze uživatele

Šáhněte samici na vajíčka a pak si můžete podepsat ortel smrti. Žasnu, co dokáže tvůrce filmu Poltrgaist natočit po tolika letech s daleko lepší technologii za totální sračku! Místy to vypadalo, jako kdyby se toho ujmulo dítě z první třídy. Pane Hoppere kolik jste si dal ......... ( a teď nevím fakt čeho ). ()

AlBertzap odpad!

všechny recenze uživatele

Začalo to pouze dementně, ale přes debilitu to nakonec sklouzlo k idiocii... Vlastně ani nevím, že to byl vůbec horor. Ve správných hororech jsou alespoň pěkné vytvarované holky a ne tyhle napodobeniny!:( To mě štve nejvíc a ne nějaké vylézaní z tlam, krokodýlí ničení důkazů, přeskakování psů skrz čelisti nebo vyskakování z vody do vzduchu á la kosatka... Chjo... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nu Image uvádza horor Tobea Hoopera... a/ale nie je to TCHM (a ani Poltergeist, ehm). Je to hlúpy zvierací horor o nesympatickej tlupe tínedžerského žrádla, ktorá sa vyberie do lona prírody užiť si sex, alkohol a plávanie. Tu ich ale postupne kus za kusom zožerie krokodília samica, ktorej inteligentne, aby bola sranda, ukradli vajce. Nie je to atmosférické, nie je to vtipné a nie je to dokonca ani neželane vtipné. Je to v prvom rade nudné, v druhom predvídateľné a tretí rad? Ten nikoho nezaujíma. No hoci to všetko tu už veľakrát bolo, ruku na chvost: ak ste hororový fanúšik, zas až tak veľmi vás to netrápi a na Krokodíla napriek tomu dostanete chuť, pretože máte radi filmy o ľudožravých krokodíloch. Bude to však chyba. Smetiarskou a takmer nepozerateľnou snímku robia neznesiteľne uškriekané a nerozmýšľajúce postavy (čo tak vyliezť na stromy?) a predpotopné triky. Krokohorory bývajú obecne veľmi slabé, ale toto je skutočne zlé. ()

Inner odpad!

všechny recenze uživatele

Zprvu celkem neškodný film, který se změní v peklo jak pro protagonisty, kteří hrát neumí, nejsou herci a nevypadne z nich nic než tupý výraz a idiotské hlášky tak pro diváky, kteří se na tohle všechno musí dívat. Nemluvě o krokodýlovi, který je sympaťák od začátku do konce a přál jsem di aby všechny zabil, což se nakonec nestalo takže! Jako sladkou pomstu uděluji 0% ()

1860 

všechny recenze uživatele

Tohle možná mělo být zajímavé, mělo se to odehrávat v nádherné přírodě/divočině, mělo to být napínavé, plné ohromujících efektů, velkého boje na konci a neuvěřitelného závěru.. Nakonec to vypadalo, jako by se na lodi sešli největší blbci v celé Austrálii a krokodýl nám všem prokázal velkou službu.. Škoda, že za to nebyl nakonec odměněn.. ()

Galerie (9)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama