Reklama

Reklama

Gekidžóban KanColle

  • Japonsko 劇場版 艦これ (více)
Trailer

Obsahy(1)

I ve filmovém pokračování anime seriálu Kantai Collection: KanColle stále zuří válka mezi tajemnými monstry z hlubin, které lidstvo pojmenovalo "Abyssals", a mladými dívkami, které zosobňují duše válečných lodí. Během jedné z nočních bitev, která končí vítězstvím dívčí flotily, se náhle na hladině objevuje tělo Kisaragi, jedné z dívek, jež se potopila v jedné z předchozích bitev. Kisaragi je na živu, ale její stav je více než zvláštní. Navíc se na moři objevila tajemná látka, která se šíří stále dál a která likviduje válečné vybavení dívčí flotily. Rychlost, se kterou se tato látka šíří, je závratná a během 3 dnů by se mohla dostat až k ostrovu, kde se nachází současné velení. Aby toho nebylo málo, tak výskyt této látky doprovází tajemný hlas, který k sobě někoho velmi naléhavě volá... (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

Echelon1

Koukal jsem na Kancolle Wiki (http://kancolle.wikia.com/wiki/Anime/Season_2) a vypadá to, že pokračování bude bez letadlových lodí. Škoda, mám je nejraději...

Šigure měla za války dlouhou dobu neuvěřitelné štěstí, bohužel jejího konce se také nedočkala... Nicméně jako charakter je nepoměrně zajímavější, alespoň ve srovnání s Fubuki, protože ta je historicky prakticky neznámá (docela mě překvapilo, že byla vlastně vybrána ona za hlavní hrdinku, na výběr byly mnohem lepší a známější/úspěšnější válečné lodě).

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Zajímavej filmeček, ve kterém se ukazuje co jsou vlastně padlé lodě zač a jak ten cyklus vypadá. Čekal jsem že to bude jinak, ale dostal jsem něco fakt skvělého. Nemám v podstatě žádnou výtku, jako u první série anime...... ne počkat výtku mám, bylo mě líto, že lodičky Akatsuki neměly žádný prostor.

Reklama

Reklama