Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (373)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Asi by nebylo dobré jít na Loganovy parťáky s tím, že dostanete Dannyho parťáky ve vidláckém stylu, s tím jsem ale ani nepočítal. Na druhou stranu nějaký ten styl by nový Soderbergh mít mohl. Vlastně asi jakýkoliv. Je tu sice pár sympaticky bizarních humorných momentů, ale ke komedii mají Loganovi parťáci daleko. Máme tu loupež, její vcelku bezproblémové plánování a provedení ovšem fanoušky heist movies asi moc nenadchne. Dojde tu i na nějaké to drama, kdy se hrdinové musí vyrovnávat s tím, že jejich životy jsi v hajzlu a lepší už to asi nebude. Ale ani v tomhle směru nedostáváme nic světoborného nebo extra zajímavého. A nakonec z toho vyleze film, který je sice plný hvězd, ovšem vyloženě bavit nedokáže v žádné své podobě. Nudit naštěstí taky ne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Poměrně dlouho jsem si myslel, že udělím filmu dvě hvězdičky, ale díky druhé polovině jsem se nechal obměkčit a přidal jsem třetí. Channing Tatum mě ani tentokrát nepřesvědčil o tom, že je herec, měl jsem pocit, že jediný, kdo by stál díky svému výkonu za zmínku, byl Daniel Craig. Snímek mě do poloviny nijak zvlášť nebavil, později se situace lehce zlepšila, ale pořád jsem měl dojem, že se dívám na něco, co už jsem viděl (několikrát). ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

-"We're living with the Lord now. Which means on the light side of the raw." Nikdy bych nevěřila, že Channing Tatum a Adam Driver by mohli být přesvědčivými bratry, a ono jo. Bohužel je ale celý film až na drobné ostrůvky vtipnosti jakýsi nemastný a neslaný, úplně to do sebe nezapadá, a nejspíš proto film jen tak prošuměl a vyšuměl bez povšimnutí. Například po celém představovacím medajlonku Sebastiana Stana jsem předpokládala, že se s jeho postavou bude ještě nějak hrát... a ono ne, jenom to tam prostě bylo, protože humor asi? Nebo výplň času, nebo to mělo odvést pozornost publika (od čeho?), nebo došlo k vystřižení materiálu, který by vše předchozí zužitkoval? No zkrátka pár pěkných absurdních rozhovorů (vyjednávání o The Winds of Winter rulez) funkční film nedělá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet síce obohraný (niečo v štýle návodu ako spraviť dokonalú lúpež), no snímok disponuje výbornou Soderberghovou réžiou a celkom premysleným scenárom, takže samotný návod na lúpež vyznel zaujímavo. Samozrejme, plán obsahoval veľa miest kde sa mohlo niečo pokaziť, alebo kde by realita dostala riadnu facku, avšak to ani nebolo podstatné. Dôležitejšie bolo, že sa na to pozeralo dobre, miestami to bolo i humorné a čas pri tom zbehol ako voda. Soderbergh vie skrátka príbeh divákovi zaujímavo podať, jeho štylistické prostriedky sú jedinečné. Až do takej miery, že mu človek prípadné nedostatky dokáže z časti odpustiť. Nadpriemer. 75/100 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film o bandě kreténů, která se absolutně vyjímá od standardního hollywoodsky zajetého režimu. Bratři Loganovi jsou retardi. Jeden je vysvalenej retard a druhej dokonce nemá ruku, takže regulérní retard K tomu si do party na vloupačku naberou Daniela Craiga, kterej zrovna sedí v báni a zbejvá mu poslední měsíc zoufalého civění do zdi. Oni ale vymyslí, jak ho přibrat na vloupačku i když je ve vězení, čímž celá akce nabere totálních absurdních rozměrů. Sem tam je film vtipnej, hlavně když se ve vězení rozjede vzpoura, protože jim v poličce chybí nejnovější díl Hry o trůny. Jinak ale standardní průměr. Chvíli mi film absurdností připomínal příběhy bratrů Coenů, jen s tím rozdílem, že u nich jsou postavy a dialogy daleko zábavnější jak zde. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve scénách v baru si je možné všimnout neonového banneru Pilsner Urquell. (Punkey)

Reklama

Reklama