Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (373)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh svoje príbehy zakladá na postavách. Každá je niečím zvláštna a vyčnieva z davu. Režisér vykresľuje svoje postavy do detailu a stavia na nich celú krimi komédiu. Pre takéto výrazné postavy je nutné nájsť rovnako výrazných hercov. A ani tentoraz Soderberghovo obsadenie nesklame. Najvýraznejším prvkom je reč amerického juhu, ktorú herci schválne preháňajú a vtipné momenty tak dostávajú ešte na viac na váhe. Výkony hercov príjemne prekvapia vo všetkých ohľadoch. Loganovi parťáci sú ďalším z filmov o veľkých lúpežiach, ale od ostatných sa líšia svojou surovosťou, na nič sa nehrajú a tak trochu si robia srandu aj sami zo seba a to sa vždy cení. Steven Soderbergh skrátka nikdy nesklame, jeho diela jednoducho bavia. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potešil ma ansámbel kvalitných hercov, ktorý nemali problém začleniť sa do natáčania buranskej komédie, kde je vidiecka časť Ameriky brutálne dehonestovaná svojou blbosťou, ale zároveň glorifikovaná za svoje vynaliezavé schopnosti. Nie každý Hillbilly je skrátka demento a má rad dobytok zo zadnej strany. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Indie Dannyho parťáci. Jiskra, nevtíravá elegance ústřední bandy a exkluzivita neonů vyměněná za burany, venkov a sexy kočičky (Keough, Holmes). Asi to není úplný průser, ale narozdíl od elegantní verze money robbery je to přece jen méně koukatelné a vyhraněné pro specifickou cílovku, co si v tomhle zemitém prostředí plném mongolů a velkého množství záměrně absurdních scén bude libovat. Druhá polovina filmu o třídu lepší než první, seznamovací. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pracující třída šla vyloupit trezor a bylo vidět, že si to všichni zúčastnění užili. Adam Driver bez ruky, Daniel Craig (téměř) bez mozku a s peroxidovým přelivem. Samotná loupež byla překombinovaná, těžko by do sebe vše tak hladce zapadlo, ale to není má hlavní výhrada. Ta směřuje k tomu, že film je jen popisný a kvalitně odvedený, ale divák se od něj nedočká ničeho navíc. Inovátorské vyprávění, strhující děj, ohromující obraz – ne, nic z toho tam nebylo. Jen poctivé řemeslo, a tudíž, jako takový, film zapadne do moře podobných snímků. P. S. Jen doufám, že na úplném konci se to Loganovic štístko přece jen otočí a místo vězení získá bezruký barman jedno dosud pro stát bijící srdce. To je takový můj ryze soukromý přípodotek k filmu. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

"Ocean's Eleven" v komediálním "redneck" stylu. Logan Lucky pracuje s atraktivní "heist" premisou, vtipnými charaktery (Daniel Craig!), povedeným soundtrackem a jak už to tak bývá téměř u všech filmů Stevena Soderbergha, i s vtahující kamerou. Na filmu se mi rovněž líbilo to skvěle padnoucí symbiotické spojení komedie a drtivého faktu, že téměř většina hlavních postav ví, že mají zcela zpackané životy, avšak i navzdory tomu žijí jako by to měl být jejich poslední den. Rovněž musím ocenit, že režisér Steven Soderberh se při většině momentů drží civilně při zemi a nepouští se do žádných vyložených absurdit, byť by to některé situace vylepšilo. Jediným kazem filmu Logan Lucky tedy zůstává několik hluchých mít, kdy se režie i herci "potácí" od jednoho mantinelu k druhému. Naštěstí tyto momenty spočítáte na prstech jedné ruky. „Is it twenty or is it thirty?... We are dealing with science here!“ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Severná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama