Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako film to nefunguje v žiadnom smere. Kameň úrazu tohto celého snaženia je to, že na mobil nahrávané videjka Jerryho sú vtipnejšie ako celý tento film. Backstage Tour fajn, ale nemalo to žiadnu gradáciu, žiaden nejaký zmysel, žiaden posun a nato, že to má byť o komikoch, to bolo ultra nudné a miestami trápne. Keby niečo také natočili Temné Kecy, bolo by to vtipnejšie, záživnejšie a predpokladám aj lepšie zrežírované a aspoň s nejakým posolstvom. Keď nie, tak by sa človek aspoň zasmial. 1 z 5 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Michal Kavalčík a Lukáš Pavlásek si dali hodně práce s tím, aby se bylo na co dívat a každý z nich si za to ode mě vysloužil jednu hvězdu. Pokud bych tomu filmu dal ještě třetí, pak by byla za tu Matonohovu skeč o tom, jak potkal Werich Picassa. :) Vysloveně rád mám i Richarda Nedvěda, v tomto stylizovaném dokumentu se ale nijak neprojevoval. Kdo mi naopak nemálo vadí, je Miloš Knor. Ani jeho absence by nepřispěla k tomu, abych to hodnotil lépe, ale ulevilo by se ansámblu, pokud by Komiky nepásl zrovna on. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mohl to být fain polo/dokument o tom, jak je těžké dělat v Česku humor a že komici, aby se uživili maj vlastně takový nevděčný kočovný život. Jenže ve výsledku tenhle soubor egocentrických individuí udělal svému "řemeslu" spíš medvědí službu. A řekne mi už někdo, co je na tom Rudovi z Ovy tak zábavného? ()

wader odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ty pyczo, píšu to při dvacáté minutě filmu, a bojím se moc bojím koukat se dál, ale v tom tkví ta pravá statečnost - vydržet nevydržitelné a vidět nevídané.... Tak jsem na minutě 33 a napadá mě, že je to podobné takovým těm českým porno videím alá Výměna manželek a další "amatérská tvorba", kde probíhají ony klasické bolestivé dialogy. Akorát v Komici s.r.o. The Nuda se teda moc neprcá. Teda  aspoň zatím. Počkám, co přinesou příští minuty.....  Minuta 36 a s ní Rudovo chlupaté břicho plné zábavy. Je mi trapno.... Minuta 43 - komici se vrací autem ze štace, a milý principál čte smyšlený mail od diváků svým zaměstnancům, kteří vypadají jakoby jim principál slíbil piko, na který je naučil... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že má jít o komedii a tak jsem byl natěšen, že se možná pobavím. Bohužel se ukázalo, že jde spíše o záběry ze zákulisí. Těch 90 minut se děsně táhne, vidíte jak komici jezdí po silnici z jednoho vystoupení na další a mezitím si střihnou někde nějaky trapný fórek. Bohužel je to nudné a nezáživné. A největši podpásovka je, že když už to vypadá, že uvidíme nějakou zábavnou scénku aspoň z jejich vystoupení, tak je to tak divně sestříhané (chápu, chtěj nás donutit, abychom jsme si koupili lístek a zašli na živé vystoupení), že vidíme jen nějakou malou část a nevíme o co jde a čemu se to ti lidi smějou. Škoda času. 30% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama