Reklama

Reklama

VOD (1)

Ursula vymyslí ďábelský plán. Gardnerovi píšou svůj závěrečný akt. (Disney+)

Recenze (20)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je až ohromné, jakým způsobem lze potopit celou atmosféru a příběh během 37 minutové stopáže, z které vlastně hned po 15 minutách bylo jasné, že je něco špatně. Ale já budu velkorysý a řeknu, že je úplně všechno na této epizodě špatně. Postavy se chovají úplně jinak, než v předchozích epizodách. Uzavření linek bylo takřka z minuty na minutu a zbylá hollywood pasáž byla jedním velkým prostředníčkem pro celou kapitolu Red Tide. Z ()

SilverC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje obavy sa bohužiaľ naplnili. Tak, ako Murphymu a celému tímu ktorí pracuje na AHS nikdy nešlo a zjavne ani nepôjde dôstojne ukončiť sériu sa to nepodarilo ani tentokrát. Epizóda mi pripadala ako zlý sen a paródia na samu seba. Príbeh ktorý sa odohrával celých 5 epizód sa prakticky uzavrel behom 15minút a potom pokračovali nezmysly zbúchané asi za rovnaký čas... neskutočne veľa vecí nedávalo zmysel, bolo to plné hlúposti a naivity a po atmosfére predošlých dielov niet ani stopy. Druhá polovica série vyzerá už len z upútavok slabšie ako tá prvá. No po tejto časti som na pochybách či si ju vôbec pozrieť. Po veľmi sľubnej prvej polovici série sa pôjde rapídne dolu. A ja sa pýtam prečo. PREČO? aha vlastne si spomínam, pozerám sa na niečo z dielne Ryana Murphyho. ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// To snad ani není možný, ne? Takhle to brutálně podělat. Myslím, že by i snad bylo lepší, kdyby tahle část skončila minulým dílem. Zkratkovité, zmatené, hloupé. Harry zase najednou lituje Doris. Ale tak do půlky to ještě celkem šlo, ale po opuštění P-town šlo jen o výplach mozku. Poetické kecy na konci ani nedávaly smysl. Grrr - epizodu psala pale person. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud by předchozí díl byl završením série (proč první část má šest a druhá čtyři díly?), byla by to výjimečná řada s originálním námětem i provedením (včetně opuštění zvyku, že jeden člověk hraje několik postav – to je sice umělecky zajímavé, ale příliš televizní, než hororové). Bohužel scénáristé (koukám, že jeden mezitím zemřel a druhému je 52, pardon za ten ageismus) přestaly brát své pilulky a posledním dílem to zabili. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. epizoda 10. série American Horror Story zakončuje první polovinu série s podtitulem Red Tide. Dle předchozích pěti epizod vyvolávala 10. série prozatím pocit nejlepší série za hodně dlouhou dobu (konkrétně od Hotelu) a celkově se dalo jen doufat, že zakončení prvního příběhu 10. série tuto nastavenou laťku nezhorší. A to se bohužel úplně říct nedá.   Finále příběhu Red Tide je po předchozích 5 epizodách rozhodně lehčím zklamáním. Což automaticky neznamená, že by bylo finále příšerností. Jen prostě nedodá po nastavené laťce tu úplně ideální satisfakci.   S některými postavami 10. série končí nečekaně nefunkčním způsobem a nastavený vývoj v předchozích 5 epizodách se nedočkává toho správného vyvrcholení. Na druhou stranu se ovšem spousta postav dočkává zajímavého završení svého příběhu a za zmínku stojí především Leslie Grossman, která si svou roli vyloženě vychutnává. Dle očekávání navíc příběh Red Tide rozhodně nekončí happy endem a i když je v šesté epizodě tempo skutečně splašené, ve finiši to přeci jen alespoň trochu uspokojivě funguje.   Red Tide ve svém závěru trochu zklamalo, přesto jde ovšem o další solidní příspěvek seriálu American Horror Story. Již příští týden se poté kvalitám Red Tide pokusí vyrovnat druhá polovina série s podtitulem Death Valley. A je velmi pravděpodobné, že se ve finále dva příběhy z 10. série nějakým způsobem propojí...... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Když Uršula (Leslie Grossman) zastřelí v domě poslední dvě postavy, tak jedno tělo padá dvakrát k zemi. (Duoscop)

Reklama

Reklama