Reklama

Reklama

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

  • USA Faster Pussycat... Kill! Kill! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři divoké a patřičně vyvinuté striptérky (ostatně jinak to ani u filmů Russe Meyera nemůže být) si berou dovolenou od tančení u tyče po barech a vypraví se na road trip. Napřed zabíjí jakéhosi muže a unesou jeho partnerku. Pak se vetřou do domu postaršího sedláka a jeho dvou synů. Ty svádějí ve snaze zjistit, kde stařík ukryl svoje peníze. Faster Pussycat je černobílý film plný násilí a zároveń velice smyslných žen. V průběhu několika desetiletí od svého vzniku se stal kultem a zároveň jedním z nejvýraznějších Meyerových filmů. (Ruut)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Do tohohle filmu jsem vkládal až příliš velká očekávání a očividně jsem si myslel, že je to trochu něco jiného. Je to béčko, ale ne tak ujeté, jak jsem si myslel. Prostě tři striptérky, které se rozhodnou, že svět je jejich. Výborné představitelky, skvělá hudba, ale celkově to není až tak odzbrojující, jak by se to na první pohled mohlo jevit. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Horká poušť ve spojení s ladnými křivkami tří krasavic, z nichž alespoň jedna stojí opravdu za to, vytváří atmosféru, která posílena černobílým materiálem a často se opakujícími detaily na dívčí vnady, dokáže přímo nakopnout do rozkroku. Co na tom, že prostřední část filmu smutně tápe a hledá sama sebe. Otevřený, i na dnešní dobu více šokující než směšný, začátek vzpruží tak, že si je divák schopen bez hlesu vychutnávat obrázky bez jakéhokoliv vyššího cíle a ponořit se do onoho animálního stavu, ve kterém jsou důležité jen dvě věci. Zabíjet abys přežil, přežít aby ses mohl množit. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Nedělám to často, ale musím přiznat, že jsem sem šel dát odpad, nicméně začetl jsem se do komentářů a uznal, že by to bylo nespravedlivé. A především proto, že mi nedocvaklo, že je to Meyerovka! A přitom bylo přeprseno! Nepovažoval jsem a nepovažuji film hodný nějakého guilty pleasure, protože herci na to zkrátka neměli. Nebo jen nevěděli, jak uchopit stupidní scénář, který ale nebyl vyloženě praštěný nebo parodie (to už bych ho nejspíš poznal). A že prsa ani jednou nevyhřezla (to také). No nic, uznávám, excelentní kamera, slušná hudba. Na víc než ** to u sebe neukecám. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

"Tak ses umyla, teď tě ještě pořádně vyždímu!" XD Dnešní holky hnou prstem už jen pro diamanty, těm tehdějším muselo stačit unést nějaké neviňátko, z něhož by mohly prašulky vzejít. To by ale tyhle tři kočičky (fakt že jo!) nesměly být tak chamtivé... Jak se říká, s jídlem roste chuť, takže když se doslechnou o rodince, která si v poušti ulila nějaký prašule, musí se mermomocí seznámit. Tahle rodinka ale jakoby z nějakého masakrálního hororu utekla, taťka magor, co má páteř víte kde, jeden synáček svalovec bez mozku, kterej i rozjetou káru odstrčí a druhej synáček s postojem "mě se to tady netýká"... Holkám se zachtělo penízků, chlapcům děvčat a mně se zachtělo vyrazit do pouště za diamanty. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Guilty vůbec, pleasure minimální. Přehnaně ukecané a skrz na skrz stupidní Hodiny zoufalství lascivního strýčka Meyera. Vodníci by se sice mohli kojit v předklonu z mostu, ale nepřirozené, pitomoučké repliky a scény jako přetlačovaná svalovce s Porschem či Varla údery otevřenou dlaní mažou tu tenkou hranici mezi dobrým thrashem a trapným kabaretem. Kult zrající jak víno? Měřítkem je pro mě u exploitationu zábavnost (neplést se směšností) a té je tady poskrovnu.. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Varla (Tura Satana) má 1964 Porsche 356 C Coupé, Rosie (Haji) 1958 Triumph TR3A a Billie (Lori Williams) jezdí v MG MGA 1600 MkI Roadster ročník 1959. Dále se ve filmu objeví Tommy (Ray Barlow) za volantem dalšího britského sportovního vozu MG MGB (nástupce MGA), také v karoserii roadster, z roku 1963. Jediným americkým vozem, který zde můžeme vidět, tak zůstavá Willys Jeep Pickup Truck pravděpodobně vyrobený v r. 1960. (J.F.B.)
  • Russ Meyer pojmenoval svůj film podle toho, co vlastně obsahuje: „Faster“ znamená rychlost, „Pussycat“ sex a „Kill! Kill!“ násilí. (Trainspotter)
  • Ačkoliv byl film poměrně výdělečný, po svém uvedení velkou díru do světa neudělal. Kultem se stal až po letech filmových festivalů a soukromých fanouškovských projekcí. (Trainspotter)

Reklama

Reklama