Reklama

Reklama

Babylon Berlín - Série 4

(série)
Trailer
Německo, 2022, 9 h 25 min (Minutáž: 42–54 min)

Předloha:

Volker Kutscher (kniha)

Hrají:

Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Lars Eidinger, Benno Fürmann, Hannah Herzsprung, Hanno Koffler, Ronald Zehrfeld, Mark Ivanir, Karl Markovics, Irene Böhm (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Berlín, Silvestr 1930 / Nový rok 1931. Lidé popíjejí a tančí v barech, zatímco si továrník Nyssen připíjí s hlavouny z politického světa a Reichswehru a sní o dobytí světa. Walter Weintraub vede krvavou válku o nadvládu nad městem. Hrdlořezové z SA pod vedením svého vůdce Walthera Stennese demonstrují svou touhu po moci s rostoucí brutalitou, ale pak i SA vyhlásí válku SS a Gereon Rath se ocitá uprostřed toho všeho. Při misi na osvobození novináře Katelbacha po boku odvážné frau Behnke se Rath ocitá v ohrožení života a ztrácí důvěru své nejdůležitější spojenkyně Charlotty Ritterové. Když musejí Charlotte a její sestra Toni řešit intriky Bílé ruky, to, co se stane poté, změní oběma život. (Viasat)

(více)

Videa (12)

Trailer
Trailer
D: němčina
01:51

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama