Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté, co vydá úspěšný bestseller inspirovaný úmrtím jednoho z jeho spolužáků ze střední školy, je kontroverzní spisovatel Sidney Hall (Logan Lerman) nečekaně katapultován ke slávě a věhlasu. Vztah s jeho přítelkyní (Elle Fanningová) se začne rozpadat, neboť temné důsledky vydání této knihy naruší jejich společný život a Sidney náhle beze stopy zmizí. Bezmála o deset let později začne tajemný detektiv (Kyle Chandler) pátrat po zmizelém spisovateli, jehož knihy jsou propojeny s řadou záhadných případů žhářství. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příběh s velkým P. 1) Škoda, že tvůrci se rozhodli podat story souběžně hned ve čtyřech časových rovinách (dítě, střední škola, spisovatel, útěkář). Vyznat se v tom sice dalo, ale přesto dávám přednost lineárnímu plynutí času. Ubírám proto jednu hvězdičku. 2) 25letý Logan Lerman (spisovatel Sidney) je herecky rok od roku stále lepší a lepší. Rovněž 25letý Blake Jenner (šikanista Brett) je pěknej kluk. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Logan má u nás doma veľkú fanúšičku, takže jeho filmy pozorne sledujem aj ja. Šikovný chalan. Hrá síce stále rovnako, ale ja mu to žeriem. Príbeh ma zaujal, aj keď mohol ísť ešte viac do hĺbky. Na jeho spracovaní mi nič extra nevadilo, hudba skvelá, atmosféra slušná. Počula som tu šuškať niečo o Manchester by the Sea? ... ale prosím vás, neporovnateľné! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak tu uvedl uživatel Enšpígl. Film roste a padá na Sidneym. Největší deviza filmu pramenící z tajuplného samotářství Sidneyeho v přítomnosti, je utopeno v paralelním vyprávění jeho minulosti, které rozebírá to, proč se ze Sidneyeho stal samotář. Po shlédnutí jsem byl ale poměrně na rozpacích. Nevím, jestli jsem v těch myšlenkách, co film nabízel, dokázal najít něco, co by mě víc vtáhlo do děje. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Neveril som, že Wolverine Lerman počas filmu dospel, darmo vyzeral ako zanedbaný Jared Leto. Tvorcovia sa snažili využiť kontrast mladíckeho vzhľadu s jeho reálnym vekom na to, aby mohol hrať postavu v puberte aj v dospelosti, no vyzretý prejav mu ešte moc nešiel. Napriek tomu som scenáru zožral všetky návnady a tešil som sa na odhalenie tajomstiev jednotlivých dejových línií. Vo filme zhorelo dosť príbehov. Jeho scenár by som k nim však nepridal. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Sidney Hall je přesně zářným příkladem toho, proč mám rád filmy s příběhem. Nádherně poskládaná mozaika, která do sebe zapadne až v posledních minutách celé stopáže, proto je nezbytná divákova pozornost od první do poslední minuty. Silný zásah do srdce, několikrát jsem se otřásl, protože ten film je o lidech žijících sinusoidně čili aktuálně pro mě jak stvořený. Logan Lerman fantastický, Elle Fanning roztomilá a rozkošná, Michelle Monaghan k nakousnutí. Zážitek par excellence. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama