Reklama

Reklama

Killing Ground

  • Slovensko Killing Ground (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (101)

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....drsné, ale nie extra brutálne...ani jedno ani druhé nie je na dobrý film potrebné, ale tu nebol ani extra príbeh....taká klasická schéma idem na opustené miesto za účelom stretnutie degešov....tak mňa napadlo čo by by bolo dobré robiť, čo by sa malo robiť ak by ste mali tú smolu, že stretnete takýchto agresívnych psychopatov, ktorí sú presile, ozbrojení a úplne v hlave vygumovaní.... ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Nazhaveny na australske horory som od roku 2005 - vtedy vysiel Wolf Creek od Grega McLeana. Fajny horor, tuto uz nie je ako reziser Greg McLean, ale akysi Damien Sila. Na Exploitation sceny som zvyknuty uz od Wrong Turn -ov, a ak zvitazi dobro nad zlom tak exploitation sceny vo filme vyzadujem. Tu nic take nie je, skor atmosfera sa bududje len pomaly, stiesnenych  a  drsnych scen je hodne. Ked uz stret turistov s degesmi, tak vrele odporucam Deliverance 1972 s Burtom Reynoldsom  : 51 % ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Mladý pár oslavuje nový rok v lese, u vody, kdesi v nějakém vidlákově, půlnoc zaspí, takže si přetočí hodinky o 5 minut zpět, odpočítávají, dají si pusinku a jdou zase spát - kvalitní silvestr. Potěší originální příběh ve dvou dějových linií, solidně nepříjemná atmosféra a tím to vlastně u mě skončilo. Napětí je zde nulové, na nikom mi nezáleželo, téměř nikdo mi nebyl sympatický, Gore tu není vůbec, scény znásilnění také nebyly ukázány (jsem už v tomhle rozmazlený) a to mimino mi bylo upřímně u prdele. Na Australský lesní hixplo hodně slabé a zítra už si na film ani nevzpomenu. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nepříjemné, a to i přes to, že Killing Ground k násilí přistupuje doslova post coitum a úchylové se nedočkají žádných výhřezů. Gore festival by ale možná paradoxně Killing Ground spíš ublížil, takhle ta výpověď o lidské zvrácenosti možná vyznívá silněji než pokus o herecké ztvárnění "vzrušujícího" znásilnění de facto malé holky, která se ze strachu počůrá.. Ku škodě tohohle "decentního hnusu" se dá přičíst jen scenáristova bezradnost jak zápletku natáhnout na potřebnou stopáž, díky čemuž hlavní aktéři postupem času ztratili veškerou uvěřitelnost. A klišé se skrytou sílou slabšího pohlaví? Proč? Slušně odporná čtyřka. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Já takový filmy nemám moc rád, protože jsou takový reálný a hnusný. Takže je hodnotím podle toho, jak moc jsem se strachoval o hlavní hrdiny a jak moc jsem zhnusen předvedeno brutalitou, atmosférou a celkovým depresivním vyzněním. Tady se to australanům povedlo tak napůl, nebyl jsem ani otráven ani ohromen. Takže průměr a na chvilku pryč od odlehlých končin a tamních buranů s puškama. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama