Reklama

Reklama

Killing Ground

  • Slovensko Killing Ground (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (101)

verbal 

všechny recenze uživatele

V životě skoro každého alespoň trochu promiskuitního a rentabilně smýšlejícího muže jednou nastane okamžik, kdy zjistí, že je daleko jednodušší, ekonomičtější a zcela bez marginálních následků prostě si vyhonit a jít spát. Před takovým randem s pravačkou si totiž nemusíte holit koule, vytrhávat chlupy z nosu, cákat se předraženýma feromonama od nějakého francouzského teplouše, ani si pak strkat nitrák pod jazyk, kdyby se na vás figurantka snažila udělat dojem. Navíc ušetříte pěkných pár Smetanů za všechny ty večeře a kina, nikdo se k vám ráno nechce stěhovat, aby se stal generálním manažerem vašeho volného času, neomezeným uzurpátorem vašich kreditek a po tajném vysazení antikoncepce matkou kurevsky drahých nežádoucích konsekvencí vašich avantýr. Také dosud nebyl zaznamenán jediný případ, kdy by pravačka někoho s kyselým xichtem nutila zvedat na hajzlu prkýnko, mýt si každý den nohy, dávat nádobí do myčky, uklízet ponožky ze sedačky, týdenní svršky ze svého oblíbeného odkládacího křesla nebo shazovat panděro. Pravačka rovněž nikdy nepičuje a nevydírá upíráním základních potřeb, pokud se vrátíte zchvácený z práce v čase „zcela neakceptovatelném pro „normální rodinný život““, ani vám žárlivě hned ve dveřích neočichává přirození a nesjíždí lupou cizí vlasy na kvádru, když přijedete ze služebky, na které jste ji pro samá složitá jednání neměl čas zvedat telefony a řešit „životně důležité“ totální kokotiny. Nebo je zde druhá varianta, prostě se na všechny ty dobré rady vysrat a vzít pak tu panovačnou krávu do Austrálie kempovat. Disponujete-li rychlýma nohama a dostatečně pevným charakterem, máte tam docela slušnou šanci, že nějaký páreček retardovaných vidláků váš problém elegantně vyřeší a vy z toho vyváznete se zdravou pravačkou a poučením, nedělat už příště pičoviny. Problém ale je, že pokud jsou ti burani takoví nezáživní, málo úchylní a nedostatečně brutální ňoumové, a vy navíc strávíte poměrně dost času tupým čuměním do buše, než na ně vůbec narazíte, může to být nakonec celkem pruda a vy se odtamtud budete vracet sice osvobozen, nicméně značně znuděn. No selaví, většina důležitých rozhodování v životě vesměs probíhá výhradně mezi menším a větším zlem. Jako například v případě dilematu při hodnocení tohoto filmu. Když prostě nejsou k dispozici solidní čtyřky, jsou pak lepší pevné dvojky nebo trochu povislé trojky? A není to vlastně v konečném důsledku jedno? ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Nazhaveny na australske horory som od roku 2005 - vtedy vysiel Wolf Creek od Grega McLeana. Fajny horor, tuto uz nie je ako reziser Greg McLean, ale akysi Damien Sila. Na Exploitation sceny som zvyknuty uz od Wrong Turn -ov, a ak zvitazi dobro nad zlom tak exploitation sceny vo filme vyzadujem. Tu nic take nie je, skor atmosfera sa bududje len pomaly, stiesnenych  a  drsnych scen je hodne. Ked uz stret turistov s degesmi, tak vrele odporucam Deliverance 1972 s Burtom Reynoldsom  : 51 % ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Rodinná pohoda s dospívající dcerou a děťátkem vs. aussie redneck hovada. Kruté drama nejprve o dvou časových rovinách, které paralelně gradujou k o to intenzivnější tragédii, a následně nepředvídatelně probíhající boj o přežití. Střihově promyšlené, audiovizuálně minimalistické. Z chladu a klidu, jakým je film vprávěn, jde o to větší mráz po zádech. Exploitation scén jsme ušetřeni, přesto se nám u jiné scény zastaví dech, jako už dlouho ne. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jak sem už dokázal vyčíst z komentů,tak další z řady samolibejch rádoby hororovejch expertů Psychor,funguje jako rosnička,nebo jako Spáčilka.Hodně hvězd,nudnejch film,málo hvězd,a já se bavim.U tohodle lesního survivalu jsem měl pocit,že někdo chce rádoby smíchat několik různejch věcí dohromady.Trochu přeházet děj,trochu víc pátrat v povahách postav,pak trochu přitvrdit,ale nakonec to neni nic,co by stálo za víc času,než ty dva ,tři řádky komentáře.Vzpoměl sem si na jeden severskejch lesní horor,kde taky běhali po lese dementi a vybíjeli zbytek komparsu.Taky blbost,snad ještě větší.40%. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo zklamání epickejch rozměrů. Asi jako když si za svojí malou výplatu a velkou půjčku od Providentu zaplatíte kurvu z kategorie A+, což je ženská na kterou v životě už mít nebudete. A ona dorazí až k Vám domů, jenže totálně ožralá, s krámama, bez mejkapu a jako bonus Vás při análu posere. Prachy v píči (doslova) a zážitek na celej život akorát mnohem horší než jste čekali. Killing Ground je to samý. Časový osy se v tomhle filmu střídaj častějc než přístavní dělníci u silniční šlapky, takže v jedný minutě sem viděla současnost, minulost, současnost zas minulost a takovejhle minut je tam kurva hodně. Koho to nezačlo srát během pěti minut, tomu gratuluju. Další pecka je Tiarnie Coupland. Film se tváří, jako že první tragédie bude hodně o ní a něco se dozvíme o jejích traumatech, který se snaží v přírodě s rodinkou vyléčit. Leda píču. Co jí trápilo se nedozvíte, její znásilnění neuvidíte (jen scénu před mrdem a po mrdu) a jako bonus bude z vyvražděný famílie jediná, co nedostane prostor. Prostě tam leží s holou prdelí a nehejbe se, dokud jí neprostřelej hlavu. Nějak sem nepobrala jestli byla chcíplá už před tím prostřelením palice, nebo prostě jen z nudy ze špatnýho šuku usnula. Druhej párek ze současnosti je nudnej jak novoroční projev Zemana a kromě zjištění, že doktor je kokot se nic důležitýho nedozvíte. Hlavní dva záporáci jsou další tragédie. Jeden vypadá jak indická verze Rumcajse a druhej patří do kategorie zfetovanej vychrtlej kokot co si šlape na jazyk. IQ má pokojový teploty a jen naprostý debilové (čili naše hlavní dvojka) mu mohla ty kecy věřit. Co se násilí týče, tak to je tak extrémně děsivý a brutální, že se radši odehrává mimo kameru kromě zastřelení. Na konci filmu se dozvíme úplný hovno - Našli dítě? Rozešla se s doktorem? Zavládne na světě mír? NA tyto a další otázky odpověď nedostanete. Marně dumám, co je na tomhle filmu kromě obnažený prdele Tiarnie dobrýho...už to vím. NIC ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama