Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ono není moc o čem. Sem tam se vtípek povede jindy je slabší. Baví mě ale, že snímek je ze 60ti procent o rodičích, takže vtipů pro ne úplně nejmladší publikum je dost. Jinak se celá komedie veze na vlně nenadchnu a neurazím. No a můžu s klidem říct, že někdy je to lepší než přemíra rádoby vtipné snahy. 60 procent za pohodovku, která mohla dopadnout o něco lépe, ale taká mnohem hůř. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od počátku nikdo nedoufal v úspěch téhle komedie, ale první pozitivní reakce vzbudili dojem a je to vlastně hodně příjemná teen podívaná, kde místo kluků, si to chcou rozdat na poprvé holky a z toho jejich rodiče mít radost rozhodně nebudou. Největším kladem fimu je John Cena, který se velmi pomalu, ale přímě šplhá za slávou a nedivil bych se kdyby za pár let byl konkurencí The Rocka. Najde se zde celkem hodně vtipných situací ( Ass Beer) a to především v druhé půlce, ta první malinko pokulhává. Ale 4 hvězdy dám s radostí. 75% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmu tentokrát odpovídá kvalitě českého názvu - laciná a nepříliš nápaditá podívaná, občas sice k pousmání, ale dobrých vtipů pomálu. A tělní tekutiny samozřejmě nechybí. Díval jsem se kvůli Geraldine Viswanathan, která je super (a doufám, že s ní Marvel počítá pro roli Kamaly Khan, jestli na ni jednou dojde) a komediální talent jí může leckdo závidět, nicméně příjemně mě překvapila ještě Gideon Adlon. Co se týče dospělých herců, Leslie Mann byla sázkou na jistotu, protože umí i slabý vtip docela kouzelně podat, ale nikdo další už mě nezaujal - snad jedině John Cena je zajímavý tím, jak absolutní neherec to je a jak to jemu a zřejmě nikomu dalšímu ani v nejmenším nevadí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžeš se mnou nemluvit, jako bych dávala bomby do potratových klinik?" Odmítám být kazišukem, i když si občas neodpustím posvítit do houpajícího se zaparkovaného auta se zafuněnými skly. Tady však jde o děti a já jim nikdy nechci bránit v tom, aby si zasexovaly. Stejně by mě neposlouchaly, tak proč si z toho dělat nervy. Tady však máme trojici rodičů, která chce sexu zabránit a to je slušný námět k vytvoření pořádné zábavy. Jenže to by autor musel mít koule na to, aby to pořádně rozjel. Mně spíš připadalo, že má plné žíly fetu nebo možná plnou prdel piva a tomu odpovídá výsledek - samé moralizování, "vtipné" zvracení a trošku křečovitá jízda. Abych však jen nehaněl, tak citlivá hmota Mitchell mě nejednou dokázala rozesmát, způsob stavění auta na kola mě zaujal a hru naháčů na slepou bábu někdy hodlám zrealizovat. Samozřejmě s Ginou a klidně si může nechat říkat Cathy jako v tomto snímku. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to super sranda. John Cena rules. V zásade je to typická americká žánrovka ale sympatické postavy hlavných predstaviteľov, snaha nebyť zbytočne fekálny a celkom milý hodnotový happy end z toho robia príjemnú chuťovku. V zásade všetko čo od toho môžete očakávať. A mladé baby celkom talentované. Ale podstatná vec. John Cena rules. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Při záverečných titulcích hraje píseň „Good as Hell“ od zpěvačky Lizzo. (Quentin10)
  • Názov filmu je skrátením názvu "Cock Blockers," ktorý sa kvôli vulgárnosti nepoužil, keďže by spôsoboval problémy s reklamou. Namiesto tohto slova je však na plagátoch použitý kohút (cock), ktorý tak dopĺňa názov. (Domineus)
  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama