Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jsem spíš odpůrce typického americkeho fekálního humoru a tady ho bylo dost a dost. Ale ve výsledku se to dalo. Několik scén je opravdu dobrých a vynikající John Cena předvádí, že není jen akční herec. Bavilo mě i pár ostatních postav a krátká stopáž je ideální na večerní oddechovku při něčem lehčím. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ono není moc o čem. Sem tam se vtípek povede jindy je slabší. Baví mě ale, že snímek je ze 60ti procent o rodičích, takže vtipů pro ne úplně nejmladší publikum je dost. Jinak se celá komedie veze na vlně nenadchnu a neurazím. No a můžu s klidem říct, že někdy je to lepší než přemíra rádoby vtipné snahy. 60 procent za pohodovku, která mohla dopadnout o něco lépe, ale taká mnohem hůř. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasická teenagerovská komedie, ve které holky chtějí přijít o panenství, je ve skutečnosti něčím mnohem, mnohem víc. Příběh je fakt obyčejný, ale funguje - Chystá se velkolepý maturitní ples, kde si tři nejlepší kamarádky chtějí poprvé užít sex, než odjedou na vejšku, ale pronásledují je jejich rodiče, kteří tomu chtějí zabránit. Samozřejmě tedy dojde i na nějaké sprosťárny a dokonce i pár nechutných vtípků. Jenže (Cock)Blockers jsou parádní v tom, jak snad každá postava (hlavní i vedlejší) je nějakým způsobem zajímavá a velmi často originální. Jsou tu určité detaily, díky kterým jsou postavy zajímavější a zábavnější (např. jeden kluk je trochu zženštilý milovník modifikovaných lehkých drog). Tenhle film se až neuvěřitelně vyhýbá různým klišé (holky i kluci nakonec mají různé pohledy na sex, není to klasické "nadržený kluk" versus "romantická holka") a celkově jde o skvělou zábavu. I v takhle ohraném žánru tu máme najednou něco trochu jiného, ale stále pekelně zábavného. A taky jsem moc rád, že John Cena, kterého znám z různých rozhovorů a videí jako neuvěřitelně vtipného týpka, tu konečně mohl naplno rozjet svůj komediální talent. Super. (8/10) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie, která bohužel nevybízí (alespoň u nás v Evropě) k záplavám smíchu a nabízí tradiční mišmaš přepálených gagů, které jsou celkově spíše fajn než trapné a v době ústupu klasických “áčkových” vyloženě nečernošských komedií jsem za tenhle kousek vlastně celkem rád. Dvojka samozřejmě bude a doufám, že to rodičové konečně rozjedou naplno. John Cena se s herectvím celkem sžil a klidně bych se i nebál tvrdit, že za pár let utáhne pár svých projektů jen přes své jméno (Duke Nukem mrk mrk 😉)..6/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžeš se mnou nemluvit, jako bych dávala bomby do potratových klinik?" Odmítám být kazišukem, i když si občas neodpustím posvítit do houpajícího se zaparkovaného auta se zafuněnými skly. Tady však jde o děti a já jim nikdy nechci bránit v tom, aby si zasexovaly. Stejně by mě neposlouchaly, tak proč si z toho dělat nervy. Tady však máme trojici rodičů, která chce sexu zabránit a to je slušný námět k vytvoření pořádné zábavy. Jenže to by autor musel mít koule na to, aby to pořádně rozjel. Mně spíš připadalo, že má plné žíly fetu nebo možná plnou prdel piva a tomu odpovídá výsledek - samé moralizování, "vtipné" zvracení a trošku křečovitá jízda. Abych však jen nehaněl, tak citlivá hmota Mitchell mě nejednou dokázala rozesmát, způsob stavění auta na kola mě zaujal a hru naháčů na slepou bábu někdy hodlám zrealizovat. Samozřejmě s Ginou a klidně si může nechat říkat Cathy jako v tomto snímku. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu zazní jméno Schwarzenegger. Mitchell (John Cena) se chce dostat do auta přes zavírající okno, které se pokusí zastavit a stlačit dolů. Hunter (Ike Barinholtz) sedící v autě mu řekne: „It's not gonna work. You're not Schwarzenegger!“ česky „Nebude to fungovat. Nejsi Schwarzenegger!“ nebo akčněji „To nedáš, nejsi Schwarzenegger!“ (Rominator)
  • Při záverečných titulcích hraje píseň „Good as Hell“ od zpěvačky Lizzo. (Quentin10)
  • Názov filmu je skrátením názvu "Cock Blockers," ktorý sa kvôli vulgárnosti nepoužil, keďže by spôsoboval problémy s reklamou. Namiesto tohto slova je však na plagátoch použitý kohút (cock), ktorý tak dopĺňa názov. (Domineus)

Reklama

Reklama