Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

castor 

všechny recenze uživatele

Troufám si tvrdit, že od označení komedie se očekává humorný nadhled a úsměvné momenty korunované košatým závěrem. Nějaké to pozitivní poselství a všeobjímající závěr tady sice máme, ale zbytek zoufale chybí. Pokud tedy divák neočekává infantilní vtípky á la bývalý wrestler Cena si nechává lít alkohol do řiti. Trio rodičů se totiž náhodně dozví, že trio jejich dcerek chystá o maturitním večeru odstřelit své panenské blány. A podle opatrovnických rodičů na to mají ještě dost času. Někde jsem četl, že výsledek působí opravdově. Cože? Tvůrci se chtějí zavděčit snad úplně všem, takže nechybí „konflikt“ mezi dvěma generacemi, komunikační bariéra, matka samoživitelka, ujasnění sexuální orientace, rasově smíšené manželství nebo i to, že ty tři holky vlastně nejsou žádné krasavice. Osobně jsem prostě nějaké zajímavé a hlavně uvěřitelné hrdiny nenašel. Postavy jsou ploché, dialogy mizerné, jednání rodičů prostě nefunguje (ač jsme v žánru, v jakém jsme), tlačí se zbytečně moc na pilu a aranžmá přisprostlého balení ještě jaro nedělá. Pár gagů se podařilo (Leslie Mann v pokoji mladých milenců), John Cena je místy slušným přídavkem, naopak Ike Barinholtz mě solidně vytáčel. Hromadné zvracení nechybí. Super. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to celkem průměrná komedie. Určitě se zasmějete, pobaví vás, snad neurazí. Je to pro mě trošku drsnější než jsem čekal, ale to je jen plusový bod. Smůlou je především nijak extra zajímavé obsazení. Jediný, kdo vyčnívá je WWE hrdina John Cena, ze kterého se zřejmě stává druhý, poněkud horší, ale řpesto zábavný The Rock. Klidně bych si dokázal představit pokračování, ale upřímně bych radši viděl na režisérském křesle někoho jiného. V podobném stylu komedií se ta chlapská "demence" ve vtipech projeví výrazněji. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení bych vůbec nebral na zřetel. Asi se v něm našla banda lidí, kteří neměli náladu na komedii v době, kdy si pustili komedie. Kazišuci jsou totiž super. Jasně, jsou nekorektní už svojí podstatou. Kdo z čerstvě zletilých by chtěl mít rodiče, kteří je na maturiťáku budou šmírovat a snažit se o to, aby nedošlo k pohlavnímu styku. A když už se to dozví, tak který dítě by se s nimi bavilo. Jasně, uznávám, že tohle je na hlavu...ale všechno to kolem? To je jedna velká prdel. A doufám, že John Cena dostane víc takových rolí. Viděl jsem v něm totiž komediálně akční postavu současnosti, která mi tu po Arnoldovi sakra chybí. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

No, así jsem už vyrostl, protože ještě před pár lety by jsem se tomu smál. Pár dobrých vtipů se sice našlo, ale tolikrát se tu přehánělo až to celému filmu udělalo hodně vad na kráse. Takže cílovou skupinu to nejspíše zaujme a není to vyloženě špatné, ale nic u čeho by se člověk smíchy popadal. ( 12.8.18/TV ) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

U scény pití piva jsem prskal smíchy. Rozhodně ji považuju za jednu z nejsměšnějších v historii. Potom je ještě dobrá jedna sexuální hra v jistém domě, kde rodiče zůstanou sami a synátor se jde bavit na maturiťák. Kromě tohoto obsahují Kazišuci jen plno moralisticky předvídatelných trapáren. Díky nezdařenému dětskému castingu se druhé Prcičky ani náhodou nekonají ale na druhou stranu John Cena by se rozhodně v komediích dokázal živit poměrně s přehledem. Škoda, tohle potenciál mělo rozhodně větší než byl výsledek. 50% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Názov filmu je skrátením názvu "Cock Blockers," ktorý sa kvôli vulgárnosti nepoužil, keďže by spôsoboval problémy s reklamou. Namiesto tohto slova je však na plagátoch použitý kohút (cock), ktorý tak dopĺňa názov. (Domineus)
  • Ve filmu zazní jméno Schwarzenegger. Mitchell (John Cena) se chce dostat do auta přes zavírající okno, které se pokusí zastavit a stlačit dolů. Hunter (Ike Barinholtz) sedící v autě mu řekne: „It's not gonna work. You're not Schwarzenegger!“ česky „Nebude to fungovat. Nejsi Schwarzenegger!“ nebo akčněji „To nedáš, nejsi Schwarzenegger!“ (Rominator)
  • V čase 47:30 na párty u jezera, kdy se baví o koláčku z drog, stojí v pozadí mladík s kelímkem dnem vzhůru. (A7X92)

Reklama

Reklama