Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl opravdu povedený. Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone a ještě ke všemu ve vězení. Kdo ale stál o dvojku?!! Tohle nedavá smysl. Úplně debilní film. Dokoukal jsem ho jen z důvodu, že jsem čekal na zázrak, že snad se něco změní a bude to alespoň přijatelný film. Zázrak se nekonal a film je totální kravina. Proč v tom hrál Stallone? To je velká záhada, proč musel sklouznout do těchto céčkových až déčkových hlubin kinematografie. Ostatní herci (jestli je tak můžeme nazvat) stáli taky  zanic. Připadám si trošku, jak když jsem přišel o svojí důstojnost a hlavně v dnešní hektické době o zbytečných 90 minut svého života. Po odpadech moc často nesahám. Tady bych dal klidně dva. Pokusím se najít odvahu na třetí díl. Tohle si nezaslouží ani těch 33 procent! ()

ben666 

všechny recenze uživatele

První díl považuji za akční pecku, která je plná nostalgie díky spojení Slyho a Arnieho. Sly má jen vedlejší roli a je spiše mentorem hlavnímu hrdinovi. Bautista má ještě méně času. Akce celkem ujde, bitky taky i díky čínskému hlavnímu hrdinovi , ale scénář je velmi slabý a zvrat ala já jsem padouch je spíše směšný a zcela očekávaný. Digitální efekty vypadají směšně a jako celek je film až okatě levný. No uvidíme co přinese třetí díl. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak touhle cestou rozhodně ne. Film, který více méně klame tělem a tváří se jakože nabízí další porci Stalloneho, tentokrát s Bautistou jako sidekickem, je ve výsledku jen hodně smutné akční céčko, kde otěže přebírají zaměnitelní neschopní hezounci, čemuž odpovídá i stupidní scénář. Tady zkrátka pšenka nepokvete protože Plán útěku 2 je jeden z nejstupidnějších a nejhůř natočených a napsaných filmů co se dostal do kin, co jsem za dlouhou dobu viděl. Navíc, tohle zacházení se Slyem je spíše smutné, než aby tomu člověk fandil. Tohle je dobré tak akorát pro masochisty. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale tak docela to ušlo. Sly je teda jako nafouknutá bublina, ale jinak to koukatelné je, podobně jako spousta podobných nelogických útěkových filmů z vězení. Jen škoda, že spousta nápadů je jen naznačena (roboti, místnost klidu), ale nijak dál nerozvedena. Bojové scény mají docela slušnou choreografii a jsou i v poho nasnímané, žádné střihy ani lana. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jak poznáte, že je záporák zlej? Má oční stíny! Jestli je John Wick synonymem pro kvalitní moderní akční béčko, dal by se Plán útěku 2 ve všech ohledech označit jako anti John Wick. Nejlépe bychom mohli tento smutný pokus o film přirovnat k Expendables 3… kdyby v nich nebyly žádné hvězdy, téměř žádná akce a jejich rozpočet byste zkrátili (minimálně) na pětinu. Nuda, nuda, nuda. Více v mojí remcenzi. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)

Reklama

Reklama