Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení slabé a až nelogicky překombinované čtvrté série. Final Break se snaží odkazovat na první sérii, opět se zde utíká z vězení, hlavní postavy mají poslední šanci ukázat hlavní sílu (slabinu) svých charakterů a my diváci s napětím čekáme, jak to dopadne s Michaelem. Pravda, dopadlo to s ním poněkud divně, ale chápu, že tvůrci už na jeho skon neměli dostatek nápadů. Final Break ale i tak zastiňuje většinu dílů zbytečné čtvrté série. 70% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Formálne pekná a o poznanie príjemnejšia bodka za Prison Breakom než celá druhá polovica poslednej sezóny. Pár motívov sa síce znovu opakuje, kvalitný scenár môžete opäť hľadať inde (ten sa záhadne stratil už po druhej sérii), no celkovo vylepšuje dojem z tej akčnej parafrázy na brazílsku telenovelu, ktorá sa zo seriálu ku koncu vykľula. Len tentoraz sa odohrávala v slnečnej Miami. ()

Reklama

finx 

všechny recenze uživatele

Tak a je to za námi. Konečně! The Final Break nebyl špatný, i když Sara utíkajíci z vězení bylo trošku moc i na mě. Ale co musím vyzdvihnout je konec - působil opravdu dojemně, asi tak jak si autoři představovali. Tento dvojdíl nebo chcete-li záverečný film považuju za důstojné rozloučení s celým seriálem, ale kdyby se končilo první řadou, tak se zlobit taky nikdo nebude. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

(29.5.2009) no co,aj ked bolo klasicke ukoncenie serialu velmi sladke,podla mna bolo lepsie ako toto "bonusove" ukoncenie. ved uz boli vsetci raz vo vazeni tak musela byt aj sara no nie? davam 3, vzhladom na to ze sa to hodnoti ako samostatny film..inak serial 5* ... proste ziadny serial ma tak nedostal....ani 100x viac natahovany THE LOST,v ktorom je jedno ci jeden dva diely vynechate..(idem dopozerat aj ten) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak a je to... konečně. S odstupem jsem dokoukal jeden z nejnapínavějších a nejlepších seriálů. Ano teď jsem mluvil o první sérii. Bohužel následoval kvalitativní propad. Tenhle závěrečnej film mi dopřál rozloučení se skupinou "útěkářů" stejně tak jako rozloučení s Michaelem a Sárou. Podle mě naprůměrné a důstojné loučení... Chyby se dají odpoustit, protože když jsme přes seriál došli až sem, tak už nás chybějící logika nepřekvapí ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama