Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Už dávno tento seriál ztratil své kouzlo, tohle už byla jen nastavovaná kaše pro nějaký ucelený závěr. V podstatě to byl jen takový direct-to-dvd film, u kterého jsme se už nemuseli seznamovat s osazenstvem. Velmi průměrné a dialogy velmi ztrácí. Plno zkratek a nedořeností, ale co alespoň je už od toho pokoj. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to tak bude, že seriál neskončí podle mých naivně optimistických představ a přání, ale i přes to jsem pořád doufala, co kdyby? Ne. A možná je to dobře. Ale i tak se mi nelíbilo, že se to všechno odehrálo tak ráz na ráz, působilo to tak nějak ne-prison-breakově a moc prvoplánově.. To je ale jediná věc, kterou bych zakončení PB vytkla a více méně si za to můžu sama, protože podvědomě bych pořád a pořád chtěla vidět nějaký další díl :) ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Po dalším shlédnutí musím opět nechat na 5* :) už jen z úcty k perfektnímu seriálu, skvělému zakončení a krásným scénám. Naprosto dokonale promyšlené, udělané až do konečné scénky. Některé okamžiky krásně dojemné (videozáznam na lodi, útěk, pomoc od Gradchen, a mnoho dalšího..)Útěk provedený opět napínavě..Jsem velmi spokojená. Michael a Sara opět nezklamali. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jsem si ani nevšiml, že je to tu rozdělený, tak si dovolím ještě okomentovat tento finální díl. Vlastně, tady není moc co komentovat. Super a maximální doporučení. Pro mě je Prison Break první seriál, na kterým jsem byl opravdu závislý a zažíval jsem každý díl seriálovou extázi, tak mě musíte brát s nadhledem :-)))) ()

finx 

všechny recenze uživatele

Tak a je to za námi. Konečně! The Final Break nebyl špatný, i když Sara utíkajíci z vězení bylo trošku moc i na mě. Ale co musím vyzdvihnout je konec - působil opravdu dojemně, asi tak jak si autoři představovali. Tento dvojdíl nebo chcete-li záverečný film považuju za důstojné rozloučení s celým seriálem, ale kdyby se končilo první řadou, tak se zlobit taky nikdo nebude. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama