Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších hororov vzniknutý zo stokrát vyvarených surovín. Klišovitý príbeh bývalej policajtky, ktorá v akcii zlyhala (dosť retardovaným spôsobom) a ktorá sa snaží začať znovu ako laborantka v pitevni. Telo mladej dievčiny, ktoré našej hrdinke privezú na pitevňu je však nejaké zvláštne a je stále posadnuté démonickou entitou. Samozrejme že sa okamžite začnú diať nevšedné veci a pár ľudí okolo našej hlavnej hrdinky to čoskoro odnesie. Filmu chýba poriadna hororová atmosféra a nestane sa tu nič prevratné, čo by sme nevideli predtým. Očakával som aspoň niečo trochu šokujúce ako tomu bolo v Exorcistovi, ale to bola len ilúzia. Možno ako bonus sa tu pre chlapa dá považovať, že naša posadnutá Hannah Grace má moc pekné telíčko a vo filme chodí nahatá. Ale to je všetko. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Hm OK, někdo viděl film The Autopsy of Jane Doe (2016) a rozhodl se udělat další horor o mrtvole v márnici, která není zas tak mrtvá a postupně všechny kolem sebe likviduje. Hlavní hrdinka ale byla super sympatická, takže se na to dalo dívat. Jediné, co mi vadilo, bylo asi prvních 5 minut filmu, kdy je zbytečně vysvětlováno, co se Hannah stalo a divák pak přichází o pár překvapení - např. kdyby nebylo prvních pár minut, nevěděli bychom, že ten "bezdomovec", co se snaží dostat do márnice je její otec - což docvakne každému, i když mu není vidět do obličeje. Navíc k čemu je nám scéna, že Hannah prošla nevydařeným exorcismem - navíc se tu samou informaci dozvíme, když si ji hlavní hrdinka hodí do Googlu. Celkem mě mrzí, když po shlédnutí filmu mám milion lepších nápadů, jak by se dalo budovat napětí a odkrývání tajemství, které diváka nejen baví, ale i příjemně děsí. Ale jako příjemný béčkový horor na víkendové odpoledne super. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Měl to být velkolepěji pojatý cover The Autopsy of Jane Doe a místo toho je to akční horor. Atmosféra márnice využitá úplně na minimum a démon vraždí brutálním násilím aby byl nakonec poražen střelbou z pistole a upálen. Nebylo to blbý ani herecky špatný, jen to mělo být natočený úplně jinak. Po trailerech se lidi houfně vydali do kin, ale díky bohu sem to nestihnul. Doma pro fandy hororu jo, v kině pro masy ani omylem. Tři * s odřenýma ušima.50%. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Horor by to byl mnohem lepší a na vyšší /rovni kdyby tvůrci aspoň trošku přidaly na strašidelné hudbě, protože ta tam nejvíc chyběla. Konec u zpopelnění nebyl taky vůbec vymyšlen dobře, ale jinak atmosféra a příběh byl skvělý přímo dobře vymyšlen ale na těch par drobnosti nemůžu jít do plna, přesto ani za prachy bych takovou práci nedělal. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tématika vymítání ďábla mi byla vždycky blízká a o to víc ocením, když se objeví nějaký film, který za to stojí. Tenhle měl velkou šanci být zase po dlouhé době průměrným a skoro se mu to povedlo, nebýt zase x maličkostí a nelogičností, které těmto filmům s asi ne kdovíjakým rozpočtem vždycky fatálně uškodí - tady se o dementní záseky stará většina nesympatických hlavních neherců a komparzistů. Lekačky a efekty si ale zas naštěstí drží poměrně vysokou úroveň. No nestáhl bych to, poskytl Netflix.......................moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)
  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)
  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)

Reklama

Reklama