Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to hodně podobné, jako v první sérii. Až s tím rozdílem, že tady půjdu přece jen malinko níž. Hlavně kvůli faktu, že jsem dřív přidal a teď se snažím být maximálně spravedlivý. Přibyly dvě, nebo tři časové osy a co bych ocenil, byl kromě kvalitního příběhu a skvělého soundtracku určitě konec, který to všechno totálně zamotal a zároveň navnadil na další pokračování. I'm sure, I'll be there. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je dobře, že jsem s celým seriálem začal až před pár týdny a mohl jsem po tom enormně otevřeném konci první série ihned navázat dalšími 8 díly, které maximálně předčily těch prvních deset. Protože tam, kde jste usínali dlouho v noci kvůli bloumání nad jednotlivými nesrovnalostmi mezi časovými liniemi a propojenými vztahy všech postav, tak tam jste v sezóně číslo 2 už jen zkameněle seděli s ústy pořádně dokořán. V ději se dá ztratit stejně snadno jako se jím nechat unést a fascinovat. Mně se povedlo všechno naráz. ()

Reklama

KlárkaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxy stranou, tady v čase cestuje snad už každej a za každý příležitosti! První série byla taky hodně ulítlá, ale držela si ten příjemnej pocit mysterióznosti až do samýho konce, tady už je to přece jenom průhlednější. Výbornej cast a soundtrack ale opět vítězí, takže další seriálovej nadprůměr z netlix produkce je tu, a can’t wait for season 3! ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria "Dark"už akosi nemá to isté čaro ako mala prvá. Realita je taká, že séria prišla asi o rok a pol neskôr než prvá, a tým pádom si toho už človek veľmi málo pamätá. Možno by pomohol aspoň nejaký úvodný brífing, ale nič také sa nekoná. To je škoda. Dáva nám to niekoľko ďalších odpovedí a vidíme ako je všetko previazané a ako sa ničomu reálne nedá zabrániť. Alebo práve tým, že tomu chceme zabrániť dávame veci reálne do pohybu a začínajú sa diať. Séria stále necháva veľké množstvo otázok. Najmä na konci, ktorý avizuje, že sa seriál opätovne vráti a znovu nás poriadne zamotá. Pokúsim sa v tom opäť orientovať. S tým všetkým čo sa udialo je ťažké si nájsť už prehľad o tom, kto je s kým rodina a orientovať sa v tom je náramne ťažké. Takže odporúčam dávať pozor. V prípade, že ste predtým prvú sériu nepozerali a začínate s tým, že chcete pozrieť obe naraz, možno to bude pre vás o niečo jednoduchšie si to všetko v poriadku zanalyzovať. Myslím si, že séria je stále dobrá, no na mňa je to skutočne vysoko komplikované a mal som problémy sa v tom miestami poriadne orientovať. Okrem toho to niekedy už tak zamotali, až som mal pocit, že to prekombinovali až moc. Stále si ale myslím, že ide o vynikajúci seriál, ktorý stojí za to vidieť a určite som zvedavý aj na pokračovanie. Čeknite si to sami a uvidíte. Hodnotenie: B+ ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne vždycky se stává, aby druhá řada překonala tu první. Hodně přemýšlím nad tím, jak moc to mají tvůrci dopředu rozmyšlené, nebo jestli postupně zaplňují volná místa, které si dříve nechali. Tady to totiž šlo snadno. Jestli takto budou pokračovat, tak přesun do čtvrté dimenze nepomůže a bude se muset dál. No ale kam? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě zazní skladba „Thunder“ od australského hudebníka RY X. (Doomcourier)
  • Ke konci epizody zazní píseň „May The Angels“ od zpěvačky Alev Lenz. (Doomcourier)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno