Reklama

Reklama

Boj o budoucnost

  • Hongkong Ming ri zhan ji (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dopadu meteoritu, který na Zemi přinesl zkázonosnou rostlinu, má sebevražedné komando na záchranu postapokalyptického města před úplným zničením sotva pár hodin. (Netflix)

Recenze (35)

majec4 

všechny recenze uživatele

Velkelepe sci-fi z Azie. Atmosfera a vsetko okolo celkom fungovalo, scenar bol kus jednoduchsi, mozno az beckovy, efekty niekedy lepsie, niekedy slabe, no pozrel som si to so zaujmom. Nasiel by som tam aj stipku realneho napatia, kedy som fakt film prezival trochu viac, no stale sa to na hollywood nechyta. Nieco tam proste chyba, mozno v tomto pripade nejaka silnejsia emocia. Neviem, ale ja s k tym cinskym hercom neviem najst vztah. Nejdem to dalej rozoberat, ale fakt je to divne. Na tom to zlyhava mam pocit. Bude dvojka s Mesiacom? ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám nervy z oceli a jen tak mě něco nerozhází. Ale tentokrát jsem byl napnutej jako struna: Podaří se soudruhům z čínské lidové armády najít bliznu (nebo snad pestík?) gigantického mimozemského okurkoidu a nakropit to do něho bazukoidem? Nejde přitom o nic míň, než o 160000 životů ve čtverci B12, většinou roztomilých šišlajících holčiček s plyšovými králíčky. A tuhle takřka sebevražednou misi se našim hrdinům snaží ještě navíc překazit nejenom přerostlí draví hmyzáci z Alfa Centauri, ale i zešílevší bojoví roboti a samozřejmě nadřízení, kteří jim (jako obvykle) hážou klacky pod nohy. Řeknu vám, že až do poslední vteřiny si budete napětím kousat nehty. Škoda jen, že akce moc neuvidíte, protože kameraman měl zjevně při natáčení tanec svatýho Víta a střihač Parkinsona. A nebo oba svištěli na tripu, těžko říct. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jak hodinu a půl dlouhá akční videoherní cutscéna. Vykrádá to kromě řady japonských CGI filmů třeba i Crysis, ale když pominu téměř neexistující příběh a tradičně nepříliš dobré hrané části, tak mě to svým neokoukaným settingem vlastně celkem bavilo. Akční scény mají dynamiku a vypadají i přes levnější CGI fakt dobře. Kdyby byl film digitální celý včetně postav a udržel si tak jednotnou vizuální úroveň, byl bych spokojenější. ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Film s až překvapivě působivou akcí a speciálními efekty, jehož scénografie a designy jsou velmi okatě inspirované dražšími a lepšími scifkami, typu Edge of Tomorrow nebo Avatar. Vypravěčská složka je ale na úrovni mateřské školky, plná světaspásného pathosu jak z devadesátek, a s jednorozměrnými postavami, které vyjadřují své duševní rozpoložení skoro výlučně skrze emoční výbuchy. Pokud vám ale příliš nevadí přemrštěné asijské melodrama a rádi koukáte na futuristické rubanice s roboty, jsou rozhodně i horší volby. 55% ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Ako hodinu a pol dlhá FMV sekvencia z hry by to bolo ok. Desať rokov dozadu, lebo aj ti sú už dnes niekde inde. Ako film nič moc. Ten je dobrý, ten je zlý, celé to dopadne dobre. Toto sú veci, ktoré sú jasné hneď od začiatku a preto film nemá moc čo ponúknuť okrem kvalitnej obrazovo zvukovej stránky a tá tu je ako na hojdačke. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zbraně použité ve filmu jsou z většiny repliky samopalu Kriss Vector s nasazovací nadstavbou. (UncleMorty)
  • Snímek měl být uveden do kin v roce 2019, ale kvůli pandemii covid-19 se premiéra nakonec přesunula na rok 2022. (fiLLthe3DD)
  • Natáčení započalo 12. února 2017 v čínském městě Shenzhen. V srpnu téhož roku se štáb přesunul do Hongkongu, kde také skončilo hlavní natáčení – následná postprodukce pak zabrala 18 měsíců. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama