Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsná kriminálka z Los Angeles sleduje životy členů elitní policejní jednotky, která se postaví do cesty nejúspěšnějším zlodějům v zemi. Ti mají v plánu zdánlivě nemožný cíl – vyloupit losangeleskou pobočku Centrální banky Spojených států amerických. (Magic Box)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (450)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Žerár vyměnil six pack za one pack, ale že mu pod lehkou vrstvou sádla pořád dřímaj pořádný svaly nezakreje ani kdyby chtěl (navíc nabral do role, tak si komenty, jak se vyžral strčte do prdele a radši kritizujte tu ubohou atrapu chlapa, co potkáváte ráno v zrcadle) a i když jeho vlasy a vousy jsou tak mastný, jako by se česal vepřovou kotletou, stejně je to pořád ukázkovej bad ass, kterýho prostě nechceš nasrat a když už se Ti to povede tak gratuluju, páč to bude asi to poslední co uděláš buď na svobodě či naživu. A jelikož má náš Žerár téměř zázračnou schopnost nasrat každýho v okruhu deseti metrů, je jasný, že několik padouchů to šeredně odskáče a jako bonus bude šikana nějakých těch bezúhonných. Parta zlodějů, co ho serou po dobu filmu ale taky nejsou zrovna ořezávátka, hlavně jejich jakože kápo, a tak tu máme ukázkový měření čůráků, kde každej milimetr hraje důležitou roli v honbě za největším Alfa samcem. Chrochtala jsem si, že v tomhle filmu to není žádný - Nevim koho honim - naopak, Žerár ví skoro hned proti komu stojí a v těch pár scénách, kdy se setkává s vůdcem zlodějů ksichtem v ksicht, doslova cáká tesťák a pohledy obou řvou hlasitý - Už brzo jeden z nás chcípne, zmrde !! Zároveň ale oba drsoni dokážou uznat, že soupeř má fakt koule a jelikož jedinej opravdovej klaďák ve filmu je to štěně, co tam nehraje, tak se na konci můžete těšit kterej z těch dvou zmetků zůstane stát a kterej skončí v kaluži krve. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Christian Gudegast ma ocividne rad Mannov Heat a tak sa rozhodol natocit film s rovnakym typom pribehu v ktorom sledujeme skupinku zlodejov, ktory sa chystaju na velku lupez tak aj skupinku policajtov, ktory im idu po krku. FIlm sa vo velkom venuje aj rodinnym vztahom vsetkych postav. Lenze postavy nie su vôbec zaujimave a tym padom vsetka ta bohata dejova omacka strasne nudi. Este Butlerov drsniacky policajt sa aspon zdialky akotak chyta na Pacinovu postavu v Heat, ale Pablo Schreiber ako vodca zlodejov je uplne nevyrazny a bez charizmy. Prestrelky tiez pripominaju Heat vyraznym zvukovym prejavom a snahou o realisticke pojatie. Ale su natocene totalne neprehladne. Vo velkych detailoch a cely cas som sa uplne stracal v tom kto kde vlastne v ktorej chvili stoji a po kom striela. Korunu trapnosti celemu filmu dodava zbytocna zaverecna sokujuca pointa. Jak keby to bez takych vycucanych zvratov uz neslo. Asi chceli byt tvorcovia aspon trochu originalny. Je mi luto, ze to dopadlo tak nefunkcne po kazdej stranke. Dalsi Heat by som s nadsenim prijal. Ale toto sa absolutne nechyta ani na Affleckov The Town. 4/10. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak Heat má brášku. Nemá sice vizálně dokumentaristický rukopis mistra Manna a psychologičtější propracovanost postav nahrazuje jednoduchost a přímočarost, ale koho to sere, když při poslední akci ani nedýcháš, Gerard je sexy jak nikdy a140 minut film přeměnuje na tryskoment. Zase jednou chlapi sobě. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Poriadna chlapská akcia, ktorá sa sprvu tvári ako čistokrvný akčný biják v ktorom budú neustále lietať guľky okolo hláv, ale opak je pravdou. Druhú dejovú linku totiž tvorí príprava lúpeže a samotná lúpež z pohľadu "záporákov". Toto síce trochu brzdí tempo, ale za to snímka ponúkne novú tvár, ktorá celku dodá na atraktivite. Casting sa podaril na jedničku a konkrétne Butler si tu strihol jednu z najlepších rolí za posledné roky. Záverečná pol hodinka je úplne skvelá, ale nesmie sa u nej premýšľať. (Prestrelka v zápche). Nechýba kopa akcie, napätia, cool postavy, pekné lokácie, odolné tempo. 140 minút ma zo začiatku desilo, ale s blížiacim sa koncom som si hovoril, že by som ešte pár minút pridal. Za mňa teda spokojnosť a 90%. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost promyšlený heist movie. Obsazení sice kromě Butlera není příliš známé, ale to ani nevadí. Celé je to o popichování mezi zločinci a policií. Kdo koho přechytračí a kdo a nakonec vyhraje? Je to jeden z těch filmů. kde člověk fandí spíš policii. Tenhle gang se s tím vážně neštve a jde opravdu přes mrtvoly. Na konci dojde i k velké přestřelce na ulicích LA. Konec mě trochu překvapil. "Nedělej to." ()

Galerie (110)

Zajímavosti (20)

  • „Tony Z“ (Kaiwi Lyman) má pistoli M1911A1-pattern pistol a útočnou pušku M4A1. (Maulincio)
  • Většinu kaskadérských kousků si herci odehráli sami, při jednom kousku si Pablo Schreiber málem zlomil krční obratle. (Fildas)

Související novinky

Gerard Butler chce zachránit svět

Gerard Butler chce zachránit svět

27.06.2020

Herec Gerard Butler patří v Hollywoodu už řadu let k akčním jistotám. Nehraje sice v těch největších blockbusterech a jeho filmy v kinech čas od času šeredně vyhoří, hvězda snímků 300 nebo Pád Bílého… (více)

Reklama

Reklama