Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To ženy umí vařit, prát, uklízet, nakupovat, zařizovat, rodit, vychovávat, to ženy umí dělat všechny tyhle věci najednou a ještě u toho vypadat sexy. Tak proč teda vůbec existujou chlapi? No, my chlapi jsme tu od toho, abychom celej život něco honili. Auta, motorky, prachy, ego, kašpárka, ženský... Jeden by řekl, že i mlok má větší poslání, ale já osobně to žeru, jak je život jednoduchej. Tenhle film má určitě spoustu chyb a asi nebude ani dokonalej. Je přesně takovej, jaká je klukovská duše každýho chlapa. Ta sranda za všechny průsery, vysvětlování a udobřování rozhodně stojí. (Enšpígle, jestli tě někdy potkám v metru, Máš ji!) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Hraješ? Nebo jsi starej?'' ---- Přítel mi kdysi řekl, že holky na rozdíl od kluků si zapomněly hrát někdy v osmi letech, poté co odložily panenky. Čím dál více si uvědomuji, že něco na tom bude...a není to jen má manželka nechápající mé zájmy, mé koníčky, mé světy. Smutné na tom je, že klíč od těch světů často od nás ženy mají, ale nikdy jej nepoužijí, zahodí ho nebo vzteky zadupou do země... Ten klíč je jim nabízen nejen aby pochopily, ale aby jim bylo umožněno také žít trochu jinak. A užít si. Samozřejmě jsou vyjímky. Ale většinou znám jen chlapské party kamarádů, protože ženy takové napříč dekádami let nerozbitné společenství vytvořit nezvládnou. Proto se také sem tam nějaká snaží do nějaké takové party dostat. Ví, že je to úplně jiný level než mezi ženskými. A pokud se kvůli ní ta chlapská nerozpadne, má šanci tam vydržet napořád a být plnohodnotným chlapem .-). Ten námět této komedie mi od začátku přišel výborný a i když se chvilkami zvrtávala do nereálna, přesto si to drželo onu myšlenku. Nestat se vážným páprdou, nekoukat co okolí, ale být svůj se svou partou a navzdory okolí zůstat stále klukem, byť už člověk kroutí druhou polovinu života. Někomu vadil vážnější konec, já si naopak myslím, že tam dobře sednul. Celá ta parta byla typově velmi skvěle zvolena a i když jsem se u toho nezajíkal smíchy, sem tam ve filmu padla zajímavá životní pravda. No a s Annabelle Wallis bych také rád dal dohromady nějaký článek.... Vrhám tedy v moučkovém cukru zhusta obalené donuty ! * * * ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Tag" je podľa mňa skutočne dobrou, sviežou a veľmi energickou komédiou, ktorá ma úprimne bavila a pôsobila vo svojom koncepte aj uveriteľne. Možno to vyznie zvláštne, ale akčné momentky filmu fungovali skvele, film má dobré postavy, ktoré chcem sledovať, je vitpný a má dostatok energie na to, aby človek chcel vedieť ako to celé dopadne. Hlavná pätica je skutočne skvelá a myslím si, že Jeremy Renner tu tomu absolútne kraľuje. Ja som rád, keď sa môžem na filme zasmiať. Plus je super vidieť priateľstvo medzi našimi hrdinami a akým spôsobom si ho takto dokázali roky upevňovať. Myslím si, že v skutočnosti niektoré scénky asi neboli tak veľmi silné a s možnými smrteľnými zraneniami, no aj tak mám pocit, že film bol dostatočne kreatívny na to, aby som to celé dokázal prijať a hodnotiť pozitívne. Plus vidieť ako ďaleko sú naši hrdinovia ochotní zájsť je celkom sranda. Toto je komédia, ktorá vie pobaviť, má dobré postavy, dobré herecké výkony, srdce na správnom mieste a užil som si to naplno. Čeknite si to a zabavte sa tiež. Koniec koncov, človek sa pri tom môže vrátiť sám do svojich vlastných detských čias. Hodnotenie: B+ ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Svižná komedie s originální nosnou premisou a atraktivním obsazením, která téměř po celou stopáž srší skvělými nápady a nestihá nudit. Přesně takhle by se v pár slovech dala shrnout komedie Tag, která na komediálním poli působí jako čisté zjevení. Má totiž něco, co většina ostatních v tomto žánru zcela postrádá - originalitu. Začínaje u příběhu, chemie mezi herci a konče u kamery, to všechno dohromady vytváří skvělý komediální koktejl, na němž zamrzí jen delší stopáž a některá hluchá místa. Až na tyto drobné detaily je Tag pohodovou komediální záležitostí, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Skvělá práce! PS: A perlička na konec? Je vážně úžasné, že snímek byl inspirován skutečnými událostmi jedné party přátel! PPS: Tak tohle tedy dělal Hawkeye během "Infinity War"! „Never been tagged. Just sayin'.“ ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale příjemná komedie o partě přátel, kteří nepřestali s dětskou hrou ani v dospělosti, a navíc ji posunuli na úplně nový level. Solidní obsazení, fajn soundtrack (vzhledem k tomu, že jsem pár dní před zhlédnutím byl na koncertě Ozzyho) a pár povedených momentů a hlášek. Nicméně se nejedná o tak šílenou jízdu, jak možná trochu naznačoval trailer, takže je hodinka a půl naprosto ideální. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Máš ji! je inspirován skutečným příběhem party kamarádů, kteří od dětství po dobu skoro 30 let hráli na babu. A zatímco ve filmu jich hraje 5 a hrají ji v květnu, ve skutečnosti babu hrálo 10 kamarádů v únoru. (CrypzzXD)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama