Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (107)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Aby mohlo pokračování fungovat jako POKRAČOVÁNÍ, musí být alespoň nějak konzistentní s č.1. A to se v tomto případě nekoná ani omylem. Z ničeho nic mají Birds několika násobně lepší praky (nejdřív se sotva trefí v rámci ostrova a teď už v pohodě přes vodu?). Prakticky od první chvíle působí #2 jako úplně něco jiného (s recyklací původních postav). Něco jako remake… Nebo jako postavit vedle sebe dějově Rychle a zběsile a Rychle a zběsile 9. Pravidla pokračování (vzít co fungovalo v #1 a vynásobit x2) se tu vůbec nedrží. Došlo na komplet přestavbu. Nekorektní humor zmizel a přibyl o třídu infantilnější, zcela hloupý a v extrému i cíleně nechutný (prasečí smrkance?). Pozn. k čemu byla ta dějová linka s třema vejcema? ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Oáza metahumoru, nezadržitelná smršť popkulturních narážek, maniakálně šílená pecka a nehorázně nekorektní animák pro otrlé. Tam kde jednička excelovala tak tam dvojka vyniká neméně zdařile, fakt smekám. V mnoha ohledech to totiž sklouzává k sebeparodii a právě v těchto momentech Angry Birds 2 naprosto překonávají všechny myslitelné mantinely animovaného filmu.... ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Finští videoherní ptáci v americkém kabátě jsou zpátky a jede se v naprosto totožných kolejích jako v původním filmu. Zápletka možná disponuje zajímavějšími aspekty i větší smrští vtípků pro malé i větší, ale sešel jsem se s několika specifickými vadami, přes které u mě nejede vlak. Vykrádačka songů z jiných animáků či repetetivnost scén z obdobných děl mi přišly až moc okaté. Smůla tvůrcům, že si dokážu takových prkotin povšimnout. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to prišlo príliš silené a hlavne príbehovo slabšie ako jednotky, ale Angry Birds nemôžem dať 2 a menej hviezdičiek, lebo som sa proste opäť pobavil a celkový dojem jednoducho nie je dvoj a menejhviezdičkový. Myslel som si, že príbeh troch maličkých súrodencov, ktorí stratili svoje nevyliahnuté sestry, je úplne zbytočný, v závere však hrali najdôležitejšiu úlohu a čo si budem klamať: na ich pátraní po stratených vajciach som sa bavil, hoci s mierne priblblým úsmevom. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Angry Birds Movie 2 Vás zaujmou především originální implementací několika stěžejních prvků mobilní hry do příběhu, což v kombinaci s broušenými gagy, při nichž nebudete schopni udržet vážnou tvář, vytváří nenáročný animovaný koktejl na prozívané odpoledne. Toto všechno ale bohužel ztrácí svůj lesk díky ledabyle sestavené příběhové linii a hluchým místům, kterých je zde vážně přehršel. A to je vzhledem k výše zmíněným atributům a roztomilým ptačím miminkům, které zde mají své vlastní dobrodružství, vážně velká škoda. „I'm done living on this frozen seal-infested island!“ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Stříbrnka s Rudohněvem rozbíhají kouli, musí se dostat na rychlost 100 km/h. Na hodinkách mají rychloměr a dosáhnou „požádované“ rychlosti 65 mph, což je ale v přepočtu 104 km/h. (PAULOO)
  • Při hromadných scénách se zástupci ptactva opakují stále dokola. (PAULOO)
  • Když ptáci vstupují do laboratoře, kde vepři testují své vynálezy, hraje velmi podobný soundtrack jako ve filmu Já, padouch (2010). Na obouch soundtracích spolupracoval Heitor Pereira, proto je zde jistá podobnost. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama