Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (107)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl za veľmi zvláštnych okolností a tak som si povedal, že si z toho urobím tradíciu a tieto nasraté vtáky budem kukať v kine. Dvojka opäť prináša zaujímavý príbeh, posolstvo a jednu skvelú scénu, takže od jednotky sa nejak extra nelíši. Divák sa aj zasmeje, aj zamyslí, hlavne sa nenudí, má to spád a rozumnú minutáž. 2 z 5 ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nejde hodnotit objektivně. Kvalitativně je to horší jež jednička, ale po stránce vtipu naopak tak o 3 levely výš. Je to taková blbost, občas i parodie, ale kupodivu prostě nezklouzává do bizáru a působí hrozně mile. Angry Birds se taky tentokrát svezli na vlně retro songů, a to tak, že to film pozvedá do výšin, protože takovouhle prču u známých hitovek jsem nezažil. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dvojka Angry Birds se sice nesla v podobném stylu jako jednička, přesto jsem měl pocit, že je přece jen o něco málo lepší. Stejně jako poprvé na mě použitý humor tak úplně nefungoval, evidentně byl určen mladším ročníkům, takže jsem se zasmál jen občas. Situaci vylepšila nová mise a spolupráce s úhlavními nepřáteli. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Finští videoherní ptáci v americkém kabátě jsou zpátky a jede se v naprosto totožných kolejích jako v původním filmu. Zápletka možná disponuje zajímavějšími aspekty i větší smrští vtípků pro malé i větší, ale sešel jsem se s několika specifickými vadami, přes které u mě nejede vlak. Vykrádačka songů z jiných animáků či repetetivnost scén z obdobných děl mi přišly až moc okaté. Smůla tvůrcům, že si dokážu takových prkotin povšimnout. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Rozhodne napravená chuť po priemernej jednotke. Rozpačitý začiatok, ale potom to už šľapalo. Nešlo iba o to, že čas od času padol plk. Jednalo sa skôr o sériu situácií nadväzujúcich na seba, ktoré roztriasli bránicu kdekomu, či malému, či veľkému. Za všetky vyhráva akcia v umelom orlovi, ktorá trvala dlho a kŕmila smiechom na niekoľko krát a zakaždým výdatne. Jeden z mála prípadov kedy dvojka preskočí jednotku o triedu. I keď preskakovala iba priemer, no aj tak. A bavil ma aj vedľajší príbeh mláďat. Síce miestami predvídateľný, no miestami prekvapujúci a skoro vždy podarený a vtipný. O čo vlastne tej riaditeľke na Smetanovej šlo ? Netuším. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Při hromadných scénách se zástupci ptactva opakují stále dokola. (PAULOO)
  • V scéne, kde Striebrenka hovori Rudohnevovi, keď sa pokúšajú dostať do superzbrane, že lano je moc krátke, tak to nie je pravda. V nasledujúcej scénke sa spustí na lane až dole a ešte vydá dĺžka lana aj pre Rudohneva. (Budisovie)
  • Ve scéně, kdy Stříbrnka vysvětluje svojí „super šňůru“, je v pozadí vidět periodická soustava prvků, avšak na této soustavě jsou radioaktivní prvky a kovy jinak odlišně sestavené, než  ve skutečnosti. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama