Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (107)

DeJiF 

všechny recenze uživatele

No to je ale ranec mexický a to jsem na to chtěl jít do kina. Čekal jsem od toho  tolik, začátek skvělý a bavil mě až do scény s Hugem na záchodě, ale pak to přešlo do extrémně klišózní, feministický, cringe a úchylný pohádky pro děti, která totálně zničila i tu hru... Prostě, tohle už není Angry birds, tohle je nepovedená parodie na Mission Impossible s cringe dialogy... Zlatá jednička, ta se aspoň držela principu hry a to ptáci vs prasata, obávám se, že tímhle je celé Angry birds zazděno... Málem jsem při tom konci umřel jak to bylo cringe. Bych blil. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Finští videoherní ptáci v americkém kabátě jsou zpátky a jede se v naprosto totožných kolejích jako v původním filmu. Zápletka možná disponuje zajímavějšími aspekty i větší smrští vtípků pro malé i větší, ale sešel jsem se s několika specifickými vadami, přes které u mě nejede vlak. Vykrádačka songů z jiných animáků či repetetivnost scén z obdobných děl mi přišly až moc okaté. Smůla tvůrcům, že si dokážu takových prkotin povšimnout. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pamatuje Dobu ledovou? Taky byla pro Vás nejvtipnější veverka, která se snažila schovat svůj žalud? Tady je to podobně. Sedlo mi to asi o trochu víc než první díl. Je to stále jen pro ty nejmenší, takže rodiče absolutně nic nepřekvapí. Naštěstí má ale film triumf, který mě bavil v podobě tří malinkatejch očkatejch ptáčků, kteří, během hlavního příběhu, se snaží získat zpět vajíčka, které jim furt a furt nějak utíkají. Je to pitomý, hloupoučký, ale většinou i celkem zábavný a hlavně roztomilý. Díky se dá pokračování Angry Birds celkem přežít. Podruhé to už ale neuvidím. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Oáza metahumoru, nezadržitelná smršť popkulturních narážek, maniakálně šílená pecka a nehorázně nekorektní animák pro otrlé. Tam kde jednička excelovala tak tam dvojka vyniká neméně zdařile, fakt smekám. V mnoha ohledech to totiž sklouzává k sebeparodii a právě v těchto momentech Angry Birds 2 naprosto překonávají všechny myslitelné mantinely animovaného filmu.... ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zde šli totálně na jistotu a přinesli pokračování, které se stylem vyprávění, humorem či animací, nijak neodlišuje od svého předchůdce. Ale ono to vlastně nevadí, protože mně osobně jednička sedla a tudíž z dvojky rozhodně nejsem zklamaný. Jen to asi vypadá, že jsem o něco více dospěl, protože jsem již tvůrcům nešel tolik na ruku a bohužel jsem si nemohl nepovšimnout nedostatků. A to ať už ve scénáři, v celkem obstojné, ale zato nijak oslňující animaci, či v humoru, který je prostě jednoduchý a dětinský. Ono tenhle film je celkově mířený na úplně jinou (mladší) věkovou kategorii a ačkoliv i mezi takovými se najdou některé, co potěší i starší publikum, tak tento to podle mě nezvládá a ačkoliv se tedy v porovnání s prvním dílem kvalitativně nijak nepropadl, tak v mých očích už jde pouze o lehce nadprůměrný animák a nic víc. 60% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když ptáci vstupují do laboratoře, kde vepři testují své vynálezy, hraje velmi podobný soundtrack jako ve filmu Já, padouch (2010). Na obouch soundtracích spolupracoval Heitor Pereira, proto je zde jistá podobnost. (PAULOO)
  • Když Leonard (hlavní vepř) přijde za Rudohněvem sestavit tým, je venku tma, ovšem v další scéně, kdy navšítí Bombase a Žluťase, se děj odehrává ve dne. (PAULOO)
  • V scéne, kde Striebrenka hovori Rudohnevovi, keď sa pokúšajú dostať do superzbrane, že lano je moc krátke, tak to nie je pravda. V nasledujúcej scénke sa spustí na lane až dole a ešte vydá dĺžka lana aj pre Rudohneva. (Budisovie)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama