Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (107)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mimoni nikde na obzoru a tak této mezery se snažilo využít Sony a stvořilo Angry Birds 2. Je to skoro stejné jako minule. Zazní zde spousta populárních písniček. Prasata a Ptáci tentokráte musí začít spolupracovat proti společnému nepříteli. Hodně nenáročná zábava, na kterou si po čase nikdo nevzpomene. 55% ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nejde hodnotit objektivně. Kvalitativně je to horší jež jednička, ale po stránce vtipu naopak tak o 3 levely výš. Je to taková blbost, občas i parodie, ale kupodivu prostě nezklouzává do bizáru a působí hrozně mile. Angry Birds se taky tentokrát svezli na vlně retro songů, a to tak, že to film pozvedá do výšin, protože takovouhle prču u známých hitovek jsem nezažil. ()

Reklama

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zde šli totálně na jistotu a přinesli pokračování, které se stylem vyprávění, humorem či animací, nijak neodlišuje od svého předchůdce. Ale ono to vlastně nevadí, protože mně osobně jednička sedla a tudíž z dvojky rozhodně nejsem zklamaný. Jen to asi vypadá, že jsem o něco více dospěl, protože jsem již tvůrcům nešel tolik na ruku a bohužel jsem si nemohl nepovšimnout nedostatků. A to ať už ve scénáři, v celkem obstojné, ale zato nijak oslňující animaci, či v humoru, který je prostě jednoduchý a dětinský. Ono tenhle film je celkově mířený na úplně jinou (mladší) věkovou kategorii a ačkoliv i mezi takovými se najdou některé, co potěší i starší publikum, tak tento to podle mě nezvládá a ačkoliv se tedy v porovnání s prvním dílem kvalitativně nijak nepropadl, tak v mých očích už jde pouze o lehce nadprůměrný animák a nic víc. 60% ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Druhý Angry Birds pohoreli presne na tom istom ako prvý diel. Tento animák nie je úplne pre detské publikum, respektíve mladšie ročníky nedokážu oceniť jednotlivé narážky a vtipy. Kvalita zostala rovnaká, grafika opäť skvelá, film možno trochu prišiel o svoje čaro prvého dielu, ale inak by som ho hodnotil takmer rovnako. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Prvý film ma bavil až pokým nešli Angry Birds zachrániť vajíčka z prasačieho ostrova. V tomto filme to bolo podobné. Tiež moje nadšenie, ktoré bolo celkom dlho vysoké, postupne opadávalo. Humor tu bol síce lepší a vyrovnanejší oproti prvému dielu, ale ako keby tvorcovia od určitého času ubrali plyn. Bolo tu veľa dobrých nápadov a ešte viac potenciálu, no ten bohužiaľ zostal nevyužitý. Z nových postáv iba pár bolo nejakých výrazne lepších. Prasací tým okrem Leonarda, ktorý mohol dostať viac priestoru, bol úplne nudný. Záporák zo začiatku fajn, ale potom nuda. A tak. Soundtrack perfektný, starí známi Angry Birds tiež, koncept ostrovov sa mi páčil, taktiež Hatchlings a ich minipríbeh s naháňaním vajíčok bol super, ale mám pocit, že film celkovo mohol byť ešte omnoho lepší. 7,2/10. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Stříbrnka s Rudohněvem rozbíhají kouli, musí se dostat na rychlost 100 km/h. Na hodinkách mají rychloměr a dosáhnou „požádované“ rychlosti 65 mph, což je ale v přepočtu 104 km/h. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy Stříbrnka vysvětluje svojí „super šňůru“, je v pozadí vidět periodická soustava prvků, avšak na této soustavě jsou radioaktivní prvky a kovy jinak odlišně sestavené, než  ve skutečnosti. (PAULOO)
  • Na ptačích bankovkách je vyobrazen Orel Vazoun. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama