Reklama

Reklama

Dvě odcizené sestry jsou nuceny vyloupit banku, aby zachránily svého bratra, který vypálil sklad vlastněný nechvalně proslulým gangstrem. Není to ovšem jen tak obyčejná banka. Snímek Trezor je mysteriózní thriller o loupeži, který je plný akce, napětí, zděšení a neuvěřitelné hrůzy. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (68)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek byl ještě v pohodě. Máme tu akční přepadení, tvrďácké lupiče i jakžtakž zajímavou atmosféru, která se následně promění ve spoustu otazníků. Prvotní zklamání z malé finanční hotovosti totiž trojici sourozenců (kteří mezi sebou mají viditelně velmi vyhrocené vztahy) a jejich kumpánům má vynahradit starý trezor ve sklepení, do kterého už raději řadu let nikdo nevstoupil, přestože má ukrývat tučnou hotovost. Tedy alespoň to tvrdí jeden z pracovníků banky. Před lety tam však došlo k hotovému masakru rukojmích – jenž měl na svědomí lupič v masce. Všichni zemřeli, jeho tělo se nikdy nenašlo a ani ho nikdy policie nedopadla. V tu chvíli přichází na řadu duchařská část příběhu, ale i zde se jeho tvůrci drželi dost zpátky. Zlo se probudí, dojde k několika podivným úmrtím v řadách lupičů, ke slovu se dostanou i halucinace, ale pořádná atmosféra či napětí je nám dávkováno jen v opravdu malé míře. Což někoho může začít dost nudit. Jenže ono se to moc nezlepšilo ani ke konci filmu a to už byl vážně problém. Herci nebyli vyloženě tragičtí, předvedli v rámci svých možností přijatelné výkony, ale vyložený tahoun filmu se tu nenašel. James Franco, na kterého jsem vsázel nejvíc, zrovna moc prostoru nedostával a Francesca Eastwood kvalit svého otce Clinta či alespoň sestry Alison taky nedosahuje ani z poloviny. Pěkné děvče celkem je, ale to je tak všechno. Zbytek osazenstva rovněž moc příležitostí se více projevit nedostalo, takže i po této stránce spíše zklamání. 40% ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte nějaké to velké napětí, akci a zážitek tak se příliš nedočkáte. Děj filmu je celkem originální, nepamatuju si snad jediný podobný film. Postavy a jejich dialogy jsou napsané celkem dobře, nepůsobí nijak stupidně. Všechno je ale rychle provedeno, do půlky filmu většina umře a v druhé půlce si musíte počkat až na samotný závěr, kde ani James Franco není nesmrtelný, takže celkem vydařený průměr. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

On to vlastně není úplně špatnej film, ale těch pár minel se prostě odpustit nedá. Mysteriózní James Franco, kterýmu by záviděl řidítka pod nosem i Džamolidin Abdužaparov, se celej film tváří jako když už opravdu neudrží moč a tak kříží nohy, nemluví a čumí jak po intenzivní metadonové léčbě. Plusem je určitě atmosféra a žádnej prostor pro nudu. Mínusů je víc než dost a jako hlavní určitě beru teleport té hnusnější sestry a záporáka, kterej vypadá jako nový Řezníkovo alter ego Jason Bateman. Pár pytlovejch lidí mělo být asi dostatečně creepy. jenže občasný projítí pytlíkářů za zády už spíš rozesměje. Nápad docela dobrej, provedení tristní. 40% P.s.:horor nečekejte... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Film zhodnotím rýchlo. Zo začiatku rozohraná tuctová banková lúpež, ktorá sa následne chce prehnupnúť do hororu. Chýba tomu atmosféra, nápad. Strašne zbytočný film. Vlastne nie úplne. James Franco má ďalší zárez vďaka ktorému chce nazbierať viac filmových postáv v rámci jedného roka, než Samuel L. Jackson. Pokiaľ by ste nevedeli, kto je James Franco, tak je to ten týpek, čo stvárnil strašne zásadnú postavu v najväčšom sklamaní roka Vetřelec: Covenant ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Velice slabý thriller, který se ve výsledku snaží přenést alespoň trochu duchařiny do filmu. Začátek přitom nebyl vůbec špatný, rychle nás vtáhl do děje a řekl bych, že první dvacetiminutovka byla super, ale to co se událo potom už jaksi nebylo ono. Děj najednou strašně nepřehledný, scény ve tmě jdou sotva vidět a tu duchařinu měli taky provést daleko lépe nebo nechat thriller thrillerem, což by bylo ve výsledku asi úplně nejlepší. Velice uspávací film to je, doporučuji alespoň tři energy drinky před filmem. Čisté 2* ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama