Reklama

Reklama

Earth: Den na zázračné planetě

  • Česko Země - Den na zázračné planetě (více)
Trailer 1
Dokumentární / Rodinný
Velká Británie / Čína, 2017, 95 min

Obsahy(1)

Snímek z produkce BBC Earth Films, tvůrců Zázračné planety (od r. 2006), představuje divákům všech věkových kategorií nezapomenutelné hrdiny: mládě zebry, snažící se překonat rozvodněnou řeku; pandu, která usměrňuje svého hravého potomka; rodinu vorvaňů, s oblibou pospávající ve svislé poloze; lenochoda toužícího po lásce a mnoho dalších. Během jediného dne putujeme spolu se sluncem od nejvyšších hor k těm nejvzdálenějším ostrovům, z hlubin exotické džungle až do labyrintů velkoměst. V každém koutě Země nacházíme fascinující obyvatele, k jejichž dobrodružstvím se díky revoluční technologii dostáváme blíže, než jsme si kdy dokázali představit. (Aerofilms)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (90)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Nádhera... Tyhle obrázky prostě můžu. Stejně jako u celovečeráku EARTH, tak i tohle je pohled na matičku přírodu v tom nejlepším světle. Vůbec mi neva, že se tady nestřílí a že tady nepobíhaj roboti :o). Tohle je na ty večery, kdy si cheš pustit něco, u čeho nemusíš vůbec myslet, jen se necháš unášet krásou přírody. Za mě asi nejvíc tancující medvědi, který se drbou o stromy a do toho fakt fajn song :o). Vůbec nechápu, jak jsou některý záběry vůbec možný natočit, ale je to krása! ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Děkuji Aero Films, že jsem byl mezi vyvolenými a mohl zažít předpremiéru v příjemném prostředí Bio Oka. Ivana Trojana mám jako herce rád, ale příště bych prosil s původním zněním. Zážitek z filmu totiž není tak enormní jako u Planety Země II, kde ho dabuje D. Attenborough, mimojiné bývalý manažer BBC. Většinu příběhů, především těch povedených, jsem už znal právě ze zmíněného seriálu. Lenochod a vábení.. Hadi vs. ještěři, z čehož mi šel mráz po zádech.. Neskutečnej zážitek bych ale připsal především teamu, kterému se povedlo natočit “vodní jednorožce”, dosud né moc známé savce. Pokud to mám shrnout, jedná se o takovej RECAP spojený s bonusovým materiálem. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Dabing Ivan Trojan. Nooo jako začalo to jako jakýkoliv jiný přírodopisný dokument od BBC, ale když se po 10i minutách narodí malý varan a začnou na něj útočit hadi kolektivně tak, že doslova jedou za ním a po něm, tak to je jízda. Varan se zachrání jen tak, že uteče z písku na skály. Tak tohle jsem snad ještě nikde neviděl. A pak to spadne zase do takového toho standardu, kdy mám prostě ten pocit, že už jsem to někde viděl. 70% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nádherně natočený dokument plný dechberoucích záběrů a poznatků ze zvířecí říše, který nabízí divákům pohled na jeden den ze života těchto úžasných tvorů, kteří nepřestanou člověka překvapovat, ať už jejich zvyklostmi, jedinečností či téměř každodenním bojem o holý život. Tvůrcům a kameramanům patří moje hluboká poklona a obdiv! Zkrátka velmi povedený devadesátiminutový exkurz do vzdálených i blízkých krajin, který je pastvou pro smysly. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

V žádném dalším životě nechci být tučňákem uzdičkovým!!! Ani samičkou, ani samečkem! Jasné? Děkuji. :) Tradičně nádherný dokument z produkce BBC, který jsem měla možnost vidět před časem v kině v originálním znění, ale dneska jsme si pustili verzi s dabingem Ivana Trojana a to je taky čistá paráda! Souboj žiraf, útěk malých leguánů před užovkami, lenochod, který plave za svoji milou... Pecka. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Tvůrci natočili přes 60TB dat (přes 12 765 DVD). Ty se „sestříhali“ do současného filmu za 3 roky. (Will_X)
  • Při natáčení se nikdy nestalo, že by jakékoliv zvíře na štáb zaútočilo. (Will_X)

Reklama

Reklama