Reklama

Reklama

Jack Ryan - Season 1

(série)
USA, 2018, 6 h 40 min (Minutáž: 43–64 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

John Krasinski, Wendell Pierce, Abbie Cornish, Ali Suliman, Dina Shihabi, Haaz Sleiman, John Hoogenakker, Amir El-Masry, Timothy Hutton, Mena Massoud (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Analytik CIA Jack Ryan a jeho nový šéf James Greer sledují vzorec podezřelých finančních transakcí, které je dovedou ke smrtící hře na kočku a myš po celé Evropě a Středním východě proti novému vůdci teroristů, který se připravuje na masivní útok proti USA a jejich spojencům. (Prime Video)

Zajímavosti (12)

  • Syrská pevnost, ve které žije Musá bin Sulejmán (Ali Suliman), je ve skutečnosti Kasbah Oumness, nacházející se přibližně deset kilometrů jižně od marockého města Marrákeš. (ČSFD)
  • Cathy (Abbie Cornish) je epidemioložka, což je rozdíl oproti knižní předloze, kde je tato postava oftalmoložkou. (tom.nosek)

Jack Ryan - Pilot (2018) (epizoda) (S01E01)

  • Písnička, která hraje v úvodu, je „The Safety Dance“ od Men Without Hats. Ve 40. minutě hraje „Big Ol' Truck“ od Toby Keitha. (Duoscop)

Jack Ryan - Francouzská spojka (2018) (epizoda) (S01E02)

  • Písnička, která hraje v Paříži, je „Tu Sais“ od Arm & Tepr. Při převodu peněz hraje „T'es Mort Dans Le Film“ od La Fouine Feat. Ace Hood. (Duoscop)

Jack Ryan - Černá 22 (2018) (epizoda) (S01E03)

  • Písnička, která hraje v kasínu, je „Human“ od Rag'n'Bone Man. V 17. minutě hraje z gramofonu „Never Tear Us Apart“ od INXS. Ve 23. minutě hraje „Bladi“ od K Rhyme Le Roi & Khaled & Freeman. (Duoscop)

Jack Ryan - Vlk (2018) (epizoda) (S01E04)

  • Písnička, která hraje v 34. minutě, je „Howling“ od Cathedrals. (Duoscop)

Jack Ryan - End of Honor (2018) (epizoda) (S01E05)

  • Písnička, která hraje ve 23. minutě, je „Les Flammes Du Mal“ od Passi. Ve 39. minutě hraje „Cock Sucker“ od Tony Danmhié Feat. Macauley. (Duoscop)

Jack Ryan - Zdroje a metody (2018) (epizoda) (S01E06)

  • Písnička, která hraje ve 3. minutě v autě, je „Eh Mane Ah“ od Janka Nabay & the Bubu Gang. V 9. minutě hraje „Birden Geldin Aklıma“ od Tuna Kiremitçi & Sena Şener a pak je přeladěna na „Engerek“ od Sila. Ve 20. minutě hraje „Çekirge“ od Oğuz Yılmaz. (Duoscop)

Jack Ryan - Chlapec (2018) (epizoda) (S01E07)

  • Písnička, která hraje v baru, je „Bad Woman“ od Jeffreyho Jamese. (Duoscop)

Reklama

Reklama