Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dorazil jsem první sezónu a jsem za to na sebe právem hrdý. Do seriálu jsem šel kvůli Timu Rothovi a Christině Hendricks, ale po první řadě svého rozhodnutí lituji. Zpočátku byl scénář ještě ucházející, ale s přibývajícími epizodami mu rychle docházel dech. V mnohém souhlasím s tím, co napsal ve svém komentáři uživatel jackalsc, za sebe bych ještě dodal, že jsem si tady nenašel ani jednu postavu, se kterou bych mohl sympatizovat. Nejhorší je teď pro mě to, že mám doma ještě druhou řadu, takže od zítřka zase poteče whiskey proudem... ()

adako 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solídny štvorhviezdičkový seriál s viacerými päťhviezdičkovými momentami (a epizódami). Kvalitná atmosféra, ktorá akosi trvá len počas pozerania, prvé epizódy vo mne po dopozeraní nezanechali v podstate nijaký pocit. To sa neskôr vylepšilo. Celé to však výrazne ťahá hore dokonalý Tim Roth. Akokoľvek je jeho postava v podstate jednoduchá, v jeho podaní je neuveriteľne pútavá, vťahujúca. Teším sa na druhú sériu. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Tin Star má v jedný kapse herce z Tarantinovek a v druhý líbezbrýf pro Fargo. Bohužel mu ale chybí třetí kapsa, do který by schraňoval vlastní munici. A tak zatímco genius loci tu ještě docela funguje, když se autoři pokouší o hlášky, strašně srandovně z nich sálá snaha o kultovnost. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo se mi to, i když zase tak světoborný zázrak to nebyl. Výrazně sérii  poškodilo obsazení kostnaté, nevzhledné, dvoumetrové  mužatky Abigail Lawrie do role Anny. Proč, proboha, když jinak bylo obsazení více než výborné? Ale mělo to napětí i svůj sporadický humor. Ocenila jsem i místy vtipnou nadsázku. Já se u toho prostě dost bavila. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Seriál, který úplně nevyužil svůj potenciál. Krásná kanadská příroda a tragédie, která potká šerifovu rodinu v prvním díle, slibují skvělou podívanou, jenomže to by většina postav musela být napsaná úplně jinak. Všechny kladné postavy mě svým chováním postupně začaly lézt na nervy, takže nejdokonalejší rolí se nakonec stal jeden ze svou hlavních záporáků v podání pro mě neznámého Heyerdahla. Ten byl opravdu luxusní a škoda že neplatilo staré klišé, že každá krimi je taková, jaký je její hlavní záporák. Zde hrozně chyběl sympatický hlavní hrdina, který by mu nakopal prdel, šerif utápějící svůj žal v chlastu byl spíše politování hodnou postavičkou. ()

Galerie (104)

Reklama

Reklama