Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jim je i se svým opileckým alter egem Jack Devlin sžírán zmatkem, který jej provází už od doby, kdy opustil Velkou Británii. Ve druhé řadě seriálu "Šerifská hvězda" nalézáme našeho nepravděpodobného hrdinu přesně tam, kde jsme jej v předchozí sérii zanechali – odříznutého od světa v odlehlé horské pustině, kde se společně se svou truchlící a zdrcenou rodinou snaží vyrovnat s jejich utrpením. Aně, která se snaží skrýt před vlastními rodiči, poskytne útočiště bohabojná rodina Nickelových, v jejímž čele stojí pastor Johan, jeho žena Sarah a dcera Rosa, a schová ji u Ammonitů – náboženské komunity poblíž městečka Little Big Bear. Mírumilovná rodina z prérie však ukrývá vlastní tajemství a Anna je zanedlouho nucena hledat pomoc u svého otce, neboť vyvstane mnohem děsivější hrozba. Pokud chce Jim najít způsob, jak zachránit rodinu a odčinit své hříchy, musí vytvořit znepokojivé spojenectví v boji o odpuštění. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

bonovox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračovanie ktoré ide odlišnou cestou ako I.seria, čo v tomto prípade znamená kvalitatívny posun dole. Celý príbeh je trochu pritiahnutý za vlasy, hlavne dejová linka s komunitou a taktiež westernový záver nebol až taký uderný. Tim Roth taktiež dosť svoju postavu prehráva. Celkovo teda nevyužitý potenciál a vôbec teraz neviem či sa tešiť na prípadnú ďalšiu sériu. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě stejné hodnocení a stejná výhrada jako u první série. Naneštěstí zde dostala naprosto nepoužitelná ani ne herečka  kostnatá, nevzhledné a krajně nesympatická Abigail Lawrie v roli Anny ještě víc prostoru, čímž potopila hodnocení a přála jsem si jen to, aby co nejdřív pošla. Proč, proboha, když jinak bylo obsazení více než výborné? Zkazila téměř celou sérii. Ubylo napětí, ale  přetrvává humor a nadsázka díky Timu Rothovi. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediným, ale zato obrovským kladem druhé sezóny je jednoznačně to, že už ji mám za sebou. Příběh (pokud se vůbec dá o nějakém mluvit) druhé řady nestál za nic, problémy, které se v pěti epizodách řeší víc než globální oteplování mizí lusknutím prstů, aby se vynořil problém nový (ještě nesmyslnější). Všechno to krásně vystihl v jediné větě uživatel Cervenak, já už můžu jedině dodat, že se budu případnému pokračování vyhýbat jako čert kříži. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I HID EVIDENCE FOR YOU, THAT'S GOOD POLICE WORK." -------------- Druhá séria Šerifskej hviezdy bola jedna z mojich najočakávanejších  tohto (resp. minulého) roku. Očakávania takého kalibru zvyčajne nedopadnú dobre, a tak sa čiastočne aj stalo. Tim Roth je stále vo fantastickej forme, hláškuje ako Boh. Dostali sme lepšiu kameru, hudbu a vyzdvihnem aj subjektívny fakt, že Tin Star miestami žánrovo spadá do neo-westernu. Seriál však trochu trpí, najmä chovaním postáv. To bol jeho problém od začiatku, no tu... Navyše, už to nie je krimi z drsného prostredia Aljašky, ale lacná dráma dvoch rozbitých, zmrzačených rodín z nejakej náboženskej komunity uprostred pustatiny, ktoré sú vzájomne prepojené len scenáristickou lenivosťou – úplne od veci. Ale aj napriek tomu a aj keď sa môže zdať, že série sú celkom o niečom inom, len so starými postavami, vidím minimálne aspoň jednu spojitosť – prvá bola o pomste a tá druhá je o odpustení. Čo prinesie tretia? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl docela úlet. Druhou sérii jsem si pustil z přesvědčení, že v první byl Tim Roth magor, ale seriál díky krásnému prostředí a neutuchajícímu šílenství Tima Rotha spěl do zdárného konce. Druhá série mi nedávala logiku a nedává mi logiku ani po shlédnutí. Zbytečné. Hlavně námět je nijaký. Nejlepší díl je podle mě šestý - slušná dialogovka. V kontextu se zbytečností zbytku si ale kladu otázku, proč bych měl koukat na sérii třetí? Udělali tu z Tima a jeho rodiny psychopaty, kteří snad ani nemůžou být mezi námi. Nebo se pletu? ()

Galerie (182)

Zajímavosti (2)

  • V úvodní scéně slyšíme píseň „It Seemed the Better Way“ od kanadského hudebníka Leonarda Cohena. (Trajektt)
  • Ve 3. minutě, když rodinka jede autem překrásnou kanadskou krajinou, slyšíme z rádia skladbu „Don't Get Me Wrong“ od kapely The Pretenders, která vyšla v roce 1986 jako první singl z jejich čtvrtého studiového alba nazvaného „Get Close“. (Trajektt)

Reklama

Reklama