Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Třetí řada seriálu sleduje Jacka, Angelu a Annu, kteří se vracejí do Liverpoolu, kde jejich příběh před dvaceti lety začal. Zde jsou nuceni čelit nejzákeřnějším nepřátelům v bitvě s minulostí a vybojovat si svobodný život v současnosti. (HBO Europe)

Recenze (3)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mně bavila nejvíce. Pojata s nadsázkou, kdy děj má dobře zpracované momenty náhod a občas to odnesou i nevinní (většinou kulkou do hlavy). Řekl bych takové Tarantinovské pojetí. A ve finální epizodě potěšil track od Darude. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

III.seria je opäť trochu inak poňatá ale stále sa jedná o slušnú rodinnú vyvraždovačku. Tim Roth skvelý, cool hlášky...ale celkovo hlavne vyvrcholenie resp. zápletka nie je ničím výnimočné. Ďalšia séria určite nie je potrebná ()

Reklama

adako 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zásadná zmena prostredia a tým aj atmosféry seriálu je odvážny a zaujímavý krok. Zároveň sa tým ale priblížil veľmi blízko štandardným britským kriminálnym seriálom a v porovnaní s nimi viac svietia jeho slabiny - to, že činy jednotlivých postáv majú minimálne dôsledky v porovnaní s realitou (čo nie je nijak vysvetlené), že postavy sa správajú absolútne nelogicky, a celkovo všadeprítomné plot holes. Neoslovilo ma ani nadužívanie hudby, často veľmi prvoplánové (v refréne zaznie jedna veta vágne popisujúca čo sa pravé deje a to stačí). Napriek tomuto všetkému, celkom dosť ma to chytilo. Na rodinke Worthovcov, akokoľvek absurdne sa správala, mi záležalo a držal som im palce. Tim Roth je perfektný ako vždy (do istej miery som to pozeral hlavne kvôli nemu) a skvelá je aj Catherine (Tanya Moodie). Čiže takto - nedostatky celého seriálu sa tu prejavujú najviac zo všetkých sérií, no jeho prednosti to stále držia nad vodou a neľutujem čas s ním strávený. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • V 16. minutě na posvatební párty slyšíme instrumentální skladbu „Sandstorm“, která vyšla v roce 1999 a která je od finského DJ a hudebního producenta, který si nechává říkat Darude. (Trajektt)
  • Ve 24. minutě, když starý muž dostane malého pejska, slyšíme v pozadí skladbu „I like It“, která vyšla v roce 1963 a je od britské kapely Gerry and the Pacemakers. Tato skladba byla rovněž předělána v roce 1980 britskou kapelou Depeche Mode. (Trajektt)
  • Ve 13. minutě vidíme živé karaoke vystoupení v podání matky a dcery na píseň „I Only Want to Be with You“ od britské zpěvačky Dusty Springfield, která vyšla v roce 1963 a kterou později přezpívala Helena Vondráčková pod názvem „Chytila jsem na pasece motýlka“ a taktéž tuto skladbu přezpívala Dagmar Patrasová pod názvem „Chytila jsem na pasece žížalu“. (Trajektt)

Reklama

Reklama