Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 7

Recenze (246)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní podobných filmov si stále kladiem otázku, na čo vlastne vznikajú. Tie tržby sú len tak tak, obe herečky aj Theroux majú rozhodne naviac, než na podobné pitvorenie a skrátka 40 miliónov dolárov sa dá minúť rozhodne účelnejšie. Ale trochu konkrétnejšie, v sk dabingu zanikol, ak tam vôbec bol, akýkoľvek humor, a ten, ktorý vyplýval z toho, že sme neustále svedkami colateral damages, na smiech vážne nie je, aj keď si to tvorcovia asi myslia. Ale samozrejme je to aj otázkou vkusu, nejakú tú cieľovku bude mať aj Špión, ktorý mi dal kopačky, ale rozhodne nebude tak veľká, ako si v Hollywoode naivne myslia. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,562,069Tržby Celosvetovo $75,318,544Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nesúrodé, urvalé. Mila Kunis začína byť akási ošuntelá. /35%/ ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžná americká komedie o dvou blbkách, co se vypraví za akcí do Evropy. Blbej humor, kde to nejlepší, když se neprdí a nezvrací, je, když se snaží přečíst maďarská nebo česká města. Obecně scény v Praze mi přišly nejzábavnější. A to i přesto, že hned z kraje padla hláška, že Východní Evropa je specialista na gotiku. To mi hnulo žlučí, ale Boty proti lásce od Yvonne Přenosilové s pohledem na Pražský hrad to hned zase spravily. Obecně průměr, ale na zaplácnutí času ok. Navíc pro Čecha ta česká část může být poměrně zábavná. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem žádný velký zážitek neočekával, protože jsem viděl Bad Moms i A Bad Moms Christmas, takže jsem od další role Mily Kunis čekal to nejhorší a o Kate McKinnon si myslím svoje. Snímek nakonec nedopadl úplně katastrofálně, měl pár zábavných momentů i navzdory tomu, že byl scénář poznamenán pravděpodobnou demencí autorů. Ani tentokrát se nezapomnělo na tolik "vděčný" průjem a zvracení, Kate McKinnon ani tentokrát neopustila svou dokonale vybroušenou postavu pološílené sebevražedné blbky a fakt netuším, kde vzali tvůrci jméno Nadedja. To asi mělo být Naděžda? Nevím, to je jen můj hrubý odhad. Dva kousky jsou v tomto případě mé absolutní maximum. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Akože tupota s toľko dierami v logike sa až tak často nevidí, no vytrháva to z priemeru hlavne duo Mily a Kate, ich kryštáľovo čistá chémia a (hlavne) prekvapivo šťavnatá akcia. Ako vážne, také vypiplané násilie som nevidel vo väčšine bondovkách (a áno, za týmto si stojím!). A to ma aj núti poodpúšťavať tých zopár scenáristických krindžov, čo som pri sledovaní pociťoval. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)
  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)
  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama