Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (246)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nedávný (a povedený) Spy ukázal,v rámci soudobé komedie neokoukanou cestu a Spy who dumped me z ní dost těží.Vlastně se tu ve spoustě věcí dost kopíruje.Ani tady se tvůrci nebojí "vážnějšího" tématu,celkem dost se tu umírá,stejně jako se kopíruje zapojení civilistů do špionské hry a vlastně i hlavní padouch.Přesto ovšem tento špión zůstane ve stínu toho předešlého.Vinu na tom nesou jednak nepříliš fungující humor a druhak obě hlavní představitelky.Mila Kunis se snaží,ale rozhodně umí být lepší.Kate McKinnon je pak kapitolou sama pro sebe.Je to pro ní sice nejnormálnější role ve které sem jí viděl,ale tím jak se snaží krást scény pro sebe tím že zběsilé přehrává do trapnosti kladné body nezískává.Osobně budu radši když se bude držet SNL,kde jí to sedí mnohem víc...60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to za tři, ale hvězdu přihodím za Prahu. Negativa: je to zbytečně dlouhé a má víc než dost hluchých míst. Pozitiva: Naštěstí těch zhruba 60 % stopáže, což je pořád nadpoloviční většina, to výborně šlape, hlášky jsou husté, parodie na gymnastku Nadiu Comanecieuovou dokonalá (a ono se tam objeví víc narážek na jiné filmy / osobnosti - a to nejen na Snowdena/ situace / filmy / písničky / politiku / cirkus / plakáty...), není to až tak blbé, jak by člověk od filmu se dvěma bláznivýma holkama v hlavní roli čekal, akce je natočená velmi slušně a nepředvídatelně, že skutečně jsem se bavil a připomněl si staré, zlaté časy Jamese Bonda. Některé nápady (využití rtěnky na palec) nebo situace ("Cílem jsou dvě přitroublé Američanky) bych zařadil po bok toho nejlepšího, co v oblasti špionážní parodie vzniklo. Navíc Morgan mi trochu připomíná mou sestru Anitu, takže pro mne měl film ještě nečekaný druhý plán. Celkově až na ty zbytečné scény skvělá a nadprůměrná zábava. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je celkem logické, že potom co ji špion ojel, ji špion dal kopačky, ale že z ní udělá špionku, to asi nečekal. A já nečekal, že tohle bude takový nářez, né opravdu po zhlédnutí, tady tohole filmu, mám sto chutí jít a snížit hodnocení Mission: Impossible - Fallout, proč ? Nechte mně to vysvětlit. Co jste očekávali od Mission: Impossible - Fallout a nedostalo se vám, tenhle film to má. Chcete suprové akční scény, kde se střílí, lámou se kosti a honičky sou plné adrenalinu, tenhle film je má, bitka v restauraci a následná honička, neměli chybu. Chcete špionský film, ve kterém se nedá nikomu věřit, i to tady je a že ta důvěra, je tady fakt vzácná. Chcete hláškující hrdinky, kdy jedna z nich, je hlasem rozumu Mila Kunis, zatímco ta druhá je hlasem drzosti a ukecanosti Kate McKinnon (byla vynikající) i to tady je. Mimo jiné se dost cestuje po světě a taková Praha, ta je, ta je hodně. Tenhle film, mi hodně připomíná loňského The Hitman's Bodyguard,i tenhle film umí překvapit a získat si vás, je to hlavně tím, že pořádně nevíte co čekat a tak dostanete to nejlepší. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dvě trhlé ženské, které se dostanou do vysoké špionské hry a s řadou náhod jim to docela jde. Prdlá komedie, která střídá slabší momenty s těmi lepšími. S přepáleností se dalo počítat, ale překvapí solidní akce a to jsem opravdu nečekal. Na víc než průměr se to nezmůže, neboť McKinnon je opravdu na přes držku.......5/10 ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Ten film nedává zaboha žádný smysl a má skutečně tolik děr, že mi z toho často šla hlava kolem. Pokud ale vypnete mozek a překousnete divoké kreace Kate McKinnon, tak je to v rámci možností docela fajn zábava, která překvapivě exceluje v nářezových akčních scénách a trochu pokulhává v humoru. Avšak ten je v určitých momentech tak absurdní a mimo, až je vtipný. Mila to má tedy tentokrát za slabší 4*, a to především proto, že jsem se bavil o poznání více než u tragických Matek na tahu. 7/10 ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Když Nadedja (Ivanna Sachno) nasedá po módní přehlídce do auta, SPZ auta se má tvářit jako česká, ovšem vůbec neodpovídá českým normám. Číslo SPZ je „CZ889  49962“. (Čako)
  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)
  • Ve 40. minutě nasedá modelka Ukrajinka Naděžda (Ivanna Sachno) do luxusního auta, které má českou SPZ. (UNK.Cory)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno