Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Hra o všechno je rovnako tupá ako John Wick. Tu mohol byť hlavnou hviezdou kľudne Steven Seagal. Navyše akčné scény strašne smrdia nacvičenosťou. Sme si nacvičili, že ťa fláknu do žeber, tak sa mi nezabudni bokom vytočiť na kameru. A teraz ťa budem škrtiť, ale neboj, je to len akože, takže tie ruky úplne nezovriem, fakt neboj. Najväčšou hviezdou filmu je bodná rana. Chvíľu strašne bolí a krváca, potom sa úplne vytratí, aby sa znova ozvala v najmenej vhodnú chvíľu, aby následne majiteľa nakopla k veľkému výkonu. Veľký kandidát na najblbší film roka a zvrhlá oslava všetkého špatného, čo nám v akčných filmoch priniesli roky 90-te. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Presne opačne. Je tu čistých scén hlavne bitka muž proti mužovi je fajn snímaná s odstupom, príliš to nie je gigantické a aj keď zamotané, podobné veci mali aj iné prvotriedne drogové filmy. Nevyrovnané tempo, niekedy abnormálne nelogické chovanie postáv (hlavne polišov) spôsobujú, že aj tá nízka minutáž sa miestami vlečie. Nepomáha tomu ani zapojenie mamičky, ktorá tam ide úúúplne zbytočne. Možno čerešničkou na torte je fakt, že ak krvácate tak ukradnete bielu košeľu. Facepalm ako sviňa. Aby sa len nekritizovalo, streľba je takmer presná, krvavé tiež, výborný je hudobný motív a podmaz. Rovnako absentuje humor. Obsadenie je celkom fajn a byť to v rukách šikovnejšieho režiséra (Mann, Fuqua, Hillcoat) bolo by to luxusnejšie. Takto zostal Luxus iba v názve kasína, kde sa všetko odohrá veľmi ľahko nad priemerom. A síce o každého je nemocnične postarané, no telefón od ocka za hviezdu nahor. Nič neskončilo a to je dobré. (videné 08.01.2019, BDrip) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Remakuje sa a remakuje. Jedno z najväčších ( nielen ) hollywoodskych (ne)šťastí je recyklácia. Ono má to pomáhať prírode, čiže hádžte odpadky do správnych košov, aby sa následne mohli spracovať do svojej pôvodnej podoby, pričom nemusíme znečisťovať. Tento model, ale nefunguje v kinematografii. Teda väčšinou. Amerikánci proste natočili ďalšiu zbytočnosť, ktorá mohla ostať v krajine svojho pôvodu. ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Taková béčková verze Smrtonosné pasti, na kterou se lehce zapomene. Jako jednohubka na zabavení je to ale v pohodě. S tím castingem se ale rozhodně mohlo vymyslet víc. Trocha toho humoru, lepší nápady, lepší fighty, lepší smrti zápornejch postav, víc napětí. Je to takové moc šablonovité, jako kdyby někdo rejžovi dal 30 míčů dolarů a řekl mu natoč za to film a rejža řekl, oukej, za tejden to bude hotový, scénář vezmem z nějaké poslední Seagalovky, vezmem ale lepší herce a nějak to splácáme. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Spojení Jamie Foxx a opravdu dost drsná krimi ? Toto se už jednou ujmulo v Miami Vice, na které jsem si ihned vzpomněl po tom, co jsem viděl úvodní plakát k tomuto filmu. Baran Bo Odar byl pro mě doposud velkou neznámou, ale teď mi teda ukázal, že v něm něco je. Sleepless mě překvapilo svým tahem na bránu, všechno pěkně odsýpalo bez nějakých zbytečnějších momentů. Jamie Foxx byl trefou do černého, jeho zakaboněná tvář (v zásadě se tak tvářili ale všichni herci) mi na takového typu policisty sedělo. Ve vedlejší roli bych chtěl pochválit i Harboura, který mi přišel po celou dobu sympatický, ačkoliv to nebyl žádný beránek. Jak tady všichni už asi posté omílají, tak scénář určitě nebyl z kategorie těch nejkvalitnějších, ale že by byl až tak tragický ? S tím nemohu souhlasit. Pár nelogických momentů bych našel, ale nic, co by mě nějak více vyvedlo z míry. Bitky jsou fakt drsné, naturalistické, opravdu takové, jaké bych si představoval v každém akčním filmu. Děj sice probíhal pouze v kasině nebo kolem něj, ale mě to přišlo jako dobrý nápad. Závěrečná sekvence v garážích byla skvělá stejně jako ta následující v autě. Asi se mnou většina nebude souhlasit, ale já bych dvojku prostě a jednoduše chtěl. Potenciál stát se nadprůměrnou sérií to má. Za mě dávám 81 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama