Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbehom to nie je nič extra, takýchto filmov tu bolo a ešte bude, ale snáď jediný dôvod prečo ma to bavilo je Jamie Foxx, ktorému to sadlo a navyše som ho dlho v niečom akčnom nevidel. A keď už sme pri tej akčnej stránke, tak sa tu tiež celkom podarila. Lepší priemer zo zaručene dobrým Foxxom, na jedno pozretie akurát, nothing more. 60% - 3* ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z remaku mam rovnake pocity ako z originalu. Skvela akcia vs. imbecilne prekombinovany dej s otravnymi postavami, ktore som komplet do jedneho neznasal a prial im smrt. Najotravnejsi bol hlavny zaporak a agentka, ktora sa vzdy objavila v nevhodny cas. No ale aspon ze bitky su fakt fajnove. Sice dynamickejsie zostrihane ale stale celkom prehladne a pôsobia dost drsne a kontaktne. Choreografia je taky ten sucasny Bourneovsky realizmus s kravou mangom a dalsim ovocim. Dockame sa aj cool nahanacky a nejakej tej R-kovej prestrelky. Vysledok je pre mna priemer, ale vdaka akcii sa to raz oplati vidiet. Najmä v dnesnej dobe, ked su akcniaky nedostatkovy tovar. Dufam ale, ze nabuduce bude mat schopny reziser Baran bo Odar lepsiu ruku pri vybere scenara. 5/10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Od prvních minut tahle pokažená krádež a zamotaná rošáda s 25 kily kokainu (a skvělým obsazením!) drží nohu na plynu a byl jsem mile překvapen, jak v rámci žánru věrohodně eskaluje a thrillerově šlape, včetně výborných kontaktních rvaček. Bohužel v poslední třetině jí dochází dech a nelogičnosti v řešení situací se kupí. Za klišé z největších, kdy do přestřelky vyráží ochránit synáčka ustaraná maminka zdravotní sestra s pistolkou v ruce, nakonec tu čtvrtou hvězdičku seberu. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že je ve filmu několik nelogickejch věcí (třeba že zaměstnanec kasina pomáhá člověku, kterej okradl jeho šéfa a ještě mu vrátí hodinky), když pominu, že Foxxova čokoláda, která má zásnubní prsten od jinýho a ve finále vlítne jako zdravotní sestra do garáže a chladnokrevně odpráskne jednoho z padouchů, když pominu očekávanej happy end, kdy se ze zkorumpovanýho poldy stane neúplatnej polda a milující otec rodiny a když pominu mou neoblíbenou zápletku, kdy otec zachraňuje syna, tak musím uznat, že to má od začátku do konce spád a dost dobrý tempo a že jsem se nenudil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama