Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

ER 

všechny recenze uživatele

Začínal jsem na 4 hvězdičkách, po hodině došlo ke snížení na 3 a posléze na 2. Scénáristé musel být při dopisování scénáře už pěkně zhulení, protože režijně jde o slušnou práci s povedenou akcí,hudebním podkresem a J.Foxxem (bohužel všichni ostatní působili jako jeho stafáž). No nic, "po podívání spalte". ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Další nezajímavá akční jednohubka. Samotný Jamie tady moc nepřesvědčil a to spolu se stupidním příběhem moc k celkovému dojmu nepřidá. Každopádně ale zjistíte, že každý Američan má v přihrádce schovanou pistoli. Na zabité volného večera to ve výsledku stačí, ale jsou i lepší možnosti, po čem sáhnout, 2,5* ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

To indický sem neviděl (vlastně žádnej indickej film doteď), francouzský byl průměr, a na americkou verzi mě nalákal Foxx. Film mě hodně překvapil ,v poslední době sem naladěnej na podobně schématicky zastaralý a okopčený filmy. Děj si neodpočine, akce je dost, nesmysly v ději jsou taky, prostě béčko který mě bavilo jak svině. Chudák,koho tohle neba. 80%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $20,783,704 Tržby Celosvetovo $28,774,126 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ No do kelu! To už všetkým režisérom a scenáristom šibe? Natočiť takúto béčkovú blbovinu až hrôza! A to chceli ešte dej riadne prekombinovať, zauzliť aby to malo grády až do konca. Veru naháňačka po kasíne od hora až dole ako hrom, už to len riadne pocukriť aby to bol kvalitný dort-mord. Vrcholovo pritiahnuté za vlasy. Zlá scéna strieda ešte horšiu. Fakt všetko zle. /25%/ ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Hra o všechno je rovnako tupá ako John Wick. Tu mohol byť hlavnou hviezdou kľudne Steven Seagal. Navyše akčné scény strašne smrdia nacvičenosťou. Sme si nacvičili, že ťa fláknu do žeber, tak sa mi nezabudni bokom vytočiť na kameru. A teraz ťa budem škrtiť, ale neboj, je to len akože, takže tie ruky úplne nezovriem, fakt neboj. Najväčšou hviezdou filmu je bodná rana. Chvíľu strašne bolí a krváca, potom sa úplne vytratí, aby sa znova ozvala v najmenej vhodnú chvíľu, aby následne majiteľa nakopla k veľkému výkonu. Veľký kandidát na najblbší film roka a zvrhlá oslava všetkého špatného, čo nám v akčných filmoch priniesli roky 90-te. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama