Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (85)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy přijde seriál s nebeským motivem, který se bude snažit vytěžit něco z úspěchu Good Place. A i když má seriál nakonec úplně jinou zápletku, tak mi právě Good Place svým prostředím hodně připomněl. Zaujalo mě na něm obsazení. Daniel Radcliffe sice bude navždy Harry Potter, ale nikdo mu nemůže upírat to, že dokáže hrát. Zatím ve všem, v čem jsem ho viděl po Harry Potterovi, se mi zamlouval. Ať už to byla Women in Black, What If nebo tentokrát Miracle Workers. Navíc je doplněn Stevem Buscemim, který si užívá Boha. Celé to příjemně utíkalo, nebe bylo znázorněno zajímavě a bavilo mě spousta vtípku v pozadí jako plakáty v kanceláři a tak. I zápletka byla dobrá a na sázku s Bohem jsem byl zvědavý, jen je podle mě škoda, že si vybrali zrovna romantiku. Určitě by se našlo i něco zajímavějšího. Nicméně za podívání to podle mě stojí, rychle to uteče, ale Good Place se to vyrovnat nedokáže. Ukázalo se, že pokračování bude, ale bude antalogické. Takže se druhá série odehrává ve středověku a ta třetí pak na divokém západě. Závěrečná čtvrtá se pak odehrává v postapo světě a bere si hodně z Šíleného Maxe a Terminátora. A nejde se zbavit pocitu, že se po první série kompletně vyměnil tvůrčí tým, protože to prostě působí úplně jinak. Sám nevím, jak to hodnotit, protože jsem z toho rozpolcený. Některé vtípky mi přijdou povedené, ale pak hned přijde nechutný či sprostý humor a ten to úplně zazdí. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Přehled nevyužitých příležitostí. 1) Parádní námět (Vatikán promine), pár hezkých nápadů a skvělý 62letý Steve Buscemi (Bůh) dávají tušit dobrou zábavu. Bohužel však zůstane jen při tom tušení._____ 2) Dětinské přisprostlé vtípky, nevyváženost scénáře (ti dva milenci byli zcela nudní) a stále se opakující stereotypy v dalších dílech diváckému požitku nepřidali._____ 3) 30letý Daniel Radcliffe nemá moc co hrát, navíc mu role nesedne._____ 4) Seriál nabízí i poučení. Určitě nepůjdu pracovat do Heaven Inc, i kdyby mi nabízeli dlouhodobý kontrakt na milión let._____ 5) Výstižný koment: ScarPoul***, M.i.k.e***._____ 6) 4. 6. 2020 - Nepochopil jsem ani v nejmenším, o čem je druhá řada a proč je to druhá řada a ne zcela odlišný seriál. Za pokračování 1*._____ 7) 26.9.2021 - Ani třetí řada mi nepomohla pochopit, o co vlastně tvůrcům jde. Platí o ní totéž, co o řadě druhé. 1*. ()

Reklama

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Dost možná bude můj komentář trochu zaujatej, možná bude i tendenční a nejspíš i maličko, malinkato zaláskovanej. Ale lidi, já se zamilovala :-). Do Daniela Radcliffa, do fungování Nebe i do záchrany Země. Upřímně mám trochu strach, že tento seriál je zbytečně nenápadný a raz dva zapadne, nebo projde bez povšimnutí. A to by byla škoda. Tenhle "zákulisní pohled do nebe" je přesně moje gusto. Steve Buscemi je jako Bůh vážně někdy na facku, až si říkáte, na tom sakra něco musí bejt. A ti andělé, ti dělají pro minimalizaci následků božích rozhodnutí tak mnoho a většinou se to tak moc nedaří... Já jsem se díl od dílu bavila, slabší chvilky byly, ale s božskou velkorysostí je velmi ráda přehlédnu... Protože mě to jednoduše chytlo a nepustilo. Naprostá nezbytnost pro ty kdo věří, i ty kteří nevěří, najdou se v tom všichni :-) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

První sérii mi HBO před dokoukáním posledního dílu utnulo. Možná jsem čekal nějaký božský zázrak, ale podle hodnocení je to asi jedno. První a předposlední díl, kdy se v seriálu ukazují nějaké inovátorské myšlenky, jsou fajn. Jinak je to spíš taková né moc zábavná oddychovka. Koukatelná ale jen díky známým ksichtům Radcliffa a Buscemiho, kteří jsou oba mí oblíbení herci. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková milá jednohubka z Anglie, která některými svými vtípky mohla mít nárok na to stát po boku těch nejlepších britcomů, kterými nás Velká Británie již několikrát potěšila. Nakonec se sice nepovedlo dojít až do síně slávy, ale v rámci sedmy dílů to bylo příjemné pokoukání. Herci super, nápad skvělý, některé momenty až fantastické. Kolikrát si říkám, že tenhle sarkastický, ale zároveň nesprostý humor, umí prostě jenom Angláni. Je to takový ten druh příběhu, který Vás baví, ale zároveň jste po posledním dílu rádi, že to dopadlo tak, jak to dopadlo a tušíte, že dalšími díly by původní myšlenku jenom zkazili. ()

Galerie (844)

Zajímavosti (2)

  • Druhá série seriálu se natáčela v Česku. [Zdroj: Fandimeserialum.cz] (Bernyz)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama