Reklama

Reklama

Siréna

(seriál)
  • USA Siren
Trailer
USA, (2018–2020), 25 h 1 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Eline Powell, Ron Yuan, Curtis Lum, Chad Rook, Anthony Harrison, Rena Owen, Tammy Gillis, Andrew Jenkins, Brian Anthony Wilson, Jennifer Koenig (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Seriál nás zavádí do města Bristol Cove, které se proslavilo díky legendě, podle níž kdysi bývalo domovem mořských panen. Poté, co příchod tajemné dívky potvrdí pravdivost pověsti, rozpoutá se velmi krutý souboj mezi lidmi a mořem. (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer

Recenze (27)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka se sympaticky napsanými i obsazenými postavami, které škodí akorát scénaristika jedoucí zhruba od poloviny druhé série na volnoběh. Má to trochu feel seriálů stanice the CW ale s tím, že si z nich bere spíše to lepší. Vizuálně to vypadá dobře a studený kamerový filtr v kombinaci s prostředím rybářského městečka kdesi ve Washingtonu tomu dodává potřebnou atmosféru. Zápletkou je to sice takový ten klasický urban fantasy maglajz, kde je lepší nad logikou příliš nepřemýšlet, ale postavy a vykreslení jejich vazeb mezi nimi to táhne. Eline Powell se pro roli sirény vyloženě narodila. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Námět vypadal slušně, bohužel seriál si vzala na starost Freeform, která spíše cílí na mladší publikum, takže akce a brutalita minimální, nahota taktéž - pouze nahá záda mořských panen a jedny břišáky mořského víláka. Atmosféra nic moc, celkově se tam spíše kecá a nějaká akce je tak na vedlejší koleji. Z postav mě taky nikdo vyloženě nezaujal a nějaké postavy spíše vadily. Příběhově hodně prázdné a prakticky bez napětí, pár linií vypadá slušně, ale všechny vesměs brzo zaříznuty. S další sérií pokračovat rozhodně nebudu. 40% ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Mě se tento seriál docela líbil. Ukázal mořské panny jinak než krotké bytosti, ale jako predátory, jenž bojují o přežití. Také zde byla vyzdvyžená současná situace v oceánech a mořích; nadměrný rybolov, znečišťování a úhyn vzacných druhů. Také se mi líbilo, jak hlavní protagonistka pomalu zabydluje a učí se lidské zvyky. Atmosféra seriálu je příjemně mysteriozní a napjatá. Trochu mě zklamalo, že jsem se nedozvěděla více ze života sirén a jejich domova. Hlavní představitelku jsem si celkem oblíbila, má tak neskutečně milý charakter a opravdu zvláštní obličej. - "There's way more to the world than science." ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dal by som aj štyri hviezdy, a to aj napriek tomu, že počas prvých častí prvej série som sa chytal za hlavu, že čo za hlúposť to pozerám. Dokonca aj na slniečkára Bena som si zvykol. No ale ten záver priniesol so sebou jeden veľký otáznik, cez ktorý sa nedá preniesť. Ukážkový príklad autorskej nemohúcnosti, keď sa ešte nevedelo, či bude seriál pokračovať aj štvrtou sériou. Nakoniec sa rozhodlo, že nebude, čo je veľká chyba a tým pádom celé ukončenie seriálu je len veľkým sklamaním. Priemer. 60/100 ()

applause 

všechny recenze uživatele

Zmínku o tomhle seriálu jsem viděla na facebooku. Docházely mi seriály, tak proč se na něj nepodívat, docela mě zaujal. Raději jsem moc nečekala. Byla to taková odpočinkovka po práci. Někdy napínavý, občas nevyužitý potenciál. Některé záběry mě překvapily. Skončilo to zajímavě, tak se budu koukat na další sérii. Mírně doporučuji. ()

Galerie (391)

Zajímavosti (2)

  • Eline Powell zazpívala ústřední píseň („Call of the Siren“) během Comic-Conu v San Diegu v roce 2018, což vedlo fanoušky k domněnce, že ji pro potřeby seriálu opravdu nazpívala. Téma a všechny zvukové efekty mořské panny má ve skutečnosti na svědomí Mariana Barreto. (bigjames)

Reklama

Reklama