Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

Lischai 

všechny recenze uživatele

Je to past. Trailer seriálu je jako první díl: nadupaný, sexy, nekorektní, bezstarostný a vtipný. Ale s každým dalším dílem se seriál posunuje od černé komedie k sociálnímu dramatu, všechno je smutnější, realističtější, bezvýchodnější. Čím víc se mají hrdinové rádi, tím je všechno temnější a víc nahouby... a na konci, na konci se mají hodně rádi. Na stupnici smutku dávám osm Hačiko z desíti možných. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Je mi 37. Že mě bude bavit seriál o náctiletých, pro náctileté... Klobouček. Hodně černý ve svém osobitém humoru (nic originálního, co bychom neposbírali jinde, přesto plně funkční), místama temný a kravavý, ale i nečekaně citlivý a ve výsledku (hodnotím dvě série jako celek) velmi příjemně a překvapivě romantický počin. "Pokaždé když zavřu oči jsem v tom pokoji. Nemůžu ven. Jsem tam uvězněná". Z toho vážně zamrazilo. Pěkný moc. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nesnestelní hrdinové v rádoby existenciálním road tripu odnikud nikam. Nejsou výjimeční a ani nedělají kdoví jak nezvyklé věci. Jsou to jen otravní kokoti, a to obzvlášť ta holka, která se značně neúspěšně pokouší hrát postavu o deset let mladší. Spousta slibů, ale nakonec je celý seriál úplně stejně mediocre, jako průměrný zbytek světa kterým ty asociální postavy jakoby opovrhují a snaží se distancovat od něj. Ne, on tu holku fakt nezabije. Klidně to mohlo vyjít u Disneyho. 4/10 ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Zkusila jsem to na doporučení, že je to fakt pecka. Není. Pro mě určitě ne. Koncentrace úchyláren a divných lidí ještě hloubku nedělá. Někomu to prý připadalo černohumorné, tak to sorry, ale z tohoto soudku tam nebylo k nalezení ani deci. Možná někomu přišlo ftipný, jak jsou oba hlavní hrdinové mega nesympatičtí, tak to jedině. A osm dílů rozkouskovat po dvaceti minutách - to byl teda taky úža nápad. Úplně nejvíc mi ale vadilo, jak se to celé tvářilo originálně a totálně cool, přitom scénář byl tak pitomoučký, že ho museli mít napsaný dřív než vypili sedmičku vína. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Když chcete svou novou známost podříznout, ale neustále se dostáváte do prekérních situací, tudíž k tomu pořád není vhodná příležitost, tak se do ní postupně asi zamilujete nebo co. Bonnie a Clyde hadr aneb romantika na hony vzdálená červené knihovně. Pokud tedy červená v onom slovním spojení neodkazuje ke krvi, protože hrdina je zakřiknutý sociopat s vražednými sklony, jenž má po vzoru westernových pistolníků pro jistotu vždy ruku na kudle, a hrdinka protivná kráva, která by vytočila i toho největšího flegmatického introverta. Tohle duo si tedy rozhodně „zamilujete“ a budete mu fandit, a pokud ne, tak ve vás není špetka rebelské romantické duše. Cynické, trochu na sílu a až moc chtěné, ale přesto poměrně zábavné. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)
  • V seriálu zazněla píseň „We might be dead by tomorrow“ od zpěvačky Soko. (ver_mah)
  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama