Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Keď sa v prvej sérii objavilo duo ženských policajtiek, spomenul som si na Fargo. Druhá séria sa mu podobala už aj žánrovo, nakoľko teenagerskú rebéliu pretvorila v thriller s prvkami čiernej komédie. Postupná zmena žánru môže mať za následok aj mierne sklamanie z druhej série, keďže je menej psychologická, ale ja som zostal spokojný. Ako sa totiž príbeh blíži ku koncu, máme možnosť vidieť asi ešte bizarnejšie "vysypávanie" popola po zosnulom než v Big Lebowski. Zase tí Coenovci - "ďalšia radosť vo mne". Keby odkazov na klasiku bolo stále málo, a seriál dostatočne nepripomínal Bonnie a Clyde, tak sa vám v tom pomôže uistiť postava prepnutej černošky menom Bonnie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

on si myslí,že je psychopat,ona nejde daleko pro sprosté slovo a je označována jako nymfomanka.Realita je ale úplně jiná a oba hlavní hrdinové jsem pořád spíš ještě děti hledající a v určitém slova smyslu nacházející sami sebe.Těch 8 dílů je fajn,utečou jako voda,ale že bych si z nich v rámci netflix tvorby sednul na zadek se říct nedá.Není to první ani poslední kousek o problémovém dospívání...60% ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to divný.. což ovšem neznamená, že špatný. Hlavní hrdinové projdou postupně zajímavou změnou a úplně stejně se měnil i můj postoj k nim. Chvíli je nesnášíš, tu druhou fandíš a tak dokola. Škoda postupnému vývinu událostí. Škoda, že to, co nám zezačátku tvůrci rádoby slibovali, se nakonec zvrtlo v něco úplně jiného. A pro mě teda i škoda toho konce. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Výrazne teenagerský seriál už len v tom, ako veľmi klame telom. Zo začiatku je to totiž pózersky extrémistické, outsidersky hrdo výlučné a divák premýšľa, kam sme sa to dopracovali, že máme takýchto hrdinov...v akom stave musí byť spoločnosť... lenže potom sa póza odkryje a zo psychopata a vulgárnej pasívnej agresorky sa vykľujú obyčajné traumatizované deti túžiace po láske. To už ale samozrejme prichádza zvrat, ktorý posúva dej žiadaným smerom, aby sa z nich stali štvanci, s ktorými sympatizujeme, aj keď sú to vlastne kriminálnici. Inak je ich čin extrémnou ilustráciou tézy, že niekedy najhoršie býva, keď sa vám splnia vaše sny... - hlavne v čase puberty, kedy vlastne ani neviete, čo chcete.. a túžite po tom silou-mocou.. Pričom jediné slovo, ktoré všetky tie túžby zhŕňa, je stále jednoducho "láska". ()

venca163 

všechny recenze uživatele

"Jedinej opravdovej seriál ze života vy kreténi", napsal o tom nějakej moula v diskusi pod jednim dílem. "Přehypovaná teenage rádoby existenciální hipsto sračka", píšou další. Aby mě jedno nebo druhý provokovalo jsem asi už moc starej =). Pravdu nemá nikdo (nebo všichni). Co se nedá sporovat, je fakt, že největší devizou tohohle seriálu je jeho pouhých 8x20 minut =). Bral jsem to jako takovou trochu netradiční hříčku na daný téma a zejména díky zvolenýmu formátu jsem se u toho i celkem bavil. Jen po těch všech ohlasech na velký finále jsem fakt čekal něco víc, než úplně tuctovej úteso-visák. Bejt v závěru cokoli fatálního, šel bych vejš. (65%) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V seriálu zazněla píseň „We might be dead by tomorrow“ od zpěvačky Soko. (ver_mah)
  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)
  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama