Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý, přes vraždu šéfa odtažitě neosobní krimi případ/příběh nepodpořila ani řemeslně slabá, unylá akce "reklamně" zneužívající atrakce zábavního parku, ani na půl plynu jedoucí herci, především ale ani lopotný humor, trestuhodně selhávající snad ve všech situacích. V této vyčpělé formě bych už znovu Axela Foleyho do Beverly Hills nepouštěl. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I přes scénář koketující s imbecilitou nejsou patálie v zábavním parku strýčka Davea až zase takovou katastrofou. Chytejte se stébel ve vedlejších rolích (McHattie, Elizondo), kaskadérsky povedené scény na kolotoči, camea taťky Hvězdných válek, či lehce parodického nádechu a relativně ve zdraví dospějete k závěrečnému kolektivnímu postřelení. Rypák Axela Foleyho by však už neměl překročit hranice státu Michigan.. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Z celé trilogie nejslabší, ale pořád ještě slušné. Murphy je pro tuto roli kovaný a jenom to dokazuje, že akční komedie mu jdou lépe k duhu než čisté komedie. Tedy přinejmenším v poslední době :-) Akční stránka filmu není nijak převratná, důraz na komiky je všudypřítomný ( šílený anihilátor 2000 ), ale při rekognoskaci celého žánru člověk ještě rád vezme za vděk něčím jako je tento díl Policajta z B.H. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Trojku jsem viděl naposledy jako malej. Kvůli zdějšímu hodnocení jsem jí znova ani vidět nechtěl. Ono to ale tak zlé vůbec není. Určitě to nešlape jako jednička a už vůbec ne jako dvojka, ale pořád je to zábava. Foley bohužel vyměnil verbální střelivo za skutečné a proto hodně ubylo na hláškách. I tak jsem se díky pár výborným scénám dobře zasmál. -"Are you on a coffee break? Go get that son of a bitch." ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tuším za tímto pokračováním jasnou snahu Eddieho oživit svou trošku upadající kariéru. Třetí díl nakonec svému o 7 let staršímu bratříčkovi zase až tak z dálky nefuní. Komediálně docela v pohodě, akce je možná až příliš. Spíše mě mrzelo, že Axel už nemá takovou vyřídilku jako kdysi a tentokráte nikoho vyloženě neoblafne. Tyhle scény, které jsem zamiloval ve trojce vůbec nejsou. Za zmínku rozhodně stojí novinka Ničitel 2000. PS: Zdálo se mi to anebo jsem ve Wonderwoldu zahlédl George Lucase? 55% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 42,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 119,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama