Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

V letním období docela sympatický pokus, který stojí a padá se scénářem, který místy funguje a místy ne. O absurdity a extrémy (stejně jako na běžné svatbě) není nouze a Keanu Reeves a Winona Ryder jako nerudní hosté na svatbě, na které by oba raději nebyli, fungují na výbornou, jak jen jim to scénář Victora Levina dovolí. Pokud vám je tahle dvojka sympatická a už máte pár svateb navštívených, pak směle do téhle letní pohodovky. Nic jiného než jejich svatební hašteření na okraji slavících hostů ale od filmu nečekejte. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nenáročná konverzačka. Reeves si s paní Ryder ukradli celý film pro sebe, a od příjemných a vtipných částí se dostali až k filozofování nad základními otázkami, které dokážou potrápit každého člověka. Za mě rozhodně film, který stojí za svůj čas. Asi se musí divákovi trefit do vkusu. A mě se tihle dva cynici zamlouvali od první chvíle, kdy jsem s manželkou v kině viděl upoutávku. Film vybočuje ze standartních romanťáren, a je spíš dramedií. Svým cynismem, otevřeností, možná i vulgaritou nemusí sednout každému, ale, a už se opakuju, pokud se člověk naladí na notu filmu, dostane příjemný zážitek. ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Taková svatební konverzačka zhruba o něčem/ničem. Dávám 3 za to, že po příchodu z pivních slavností to bylo uvolněné, pohodové, vtipné a dialogy člověka bavily. Hlavně je vidět, že Reeves si chtěl odpočinout a našel něco odlehčeného mezi natáčením akčních věcí jako John Wick. Mno....takové jakové...jak to ohodnotit. Asi jako když jdede na návštěvu ke kámošovi a dá vám do ruky chlazeného Kozla. Jakože jo, furt lepší, než kdybyste dostali Heinekena a potajnu to chodili lít do hajzlu, ale na druhou stranu pořád je v obchodě plno dalších věcí jako Svijany, Primátor, Bernard....a to mluvím jen o velkých sráčopivovarech. No prostě líbilo se mi to, dalo by se z toho vylízat daleko víc, ale užil jsem si to. A teď už se jdu těšit na Wicka 3. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Možná zaujme cynismus a jakési životní vyhoření hrdinů, respektive Reevesovy postavy, což dobře nabourává stereotypy romantických hrdinů, nicméně i přes naději na kousavou komedii zjistíte, že po dvou povedených vtípcích následuje jen Woody Allen bez Woodyho Allena, jak zde Enšpígl trefně poznamenal. Winona a Keanu jsou excelentní, ovšem Levin si asi myslel, že na nich postaví film a on už nemusí dělat vůbec nic. Malé bezvýznamné plus má ovšem za to, že ač ve filmu hrají desítky lidí, tak nikdo krom ústřední dvojice nepromluví. Mám rád podobné detaily. ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

Zcela a jen a pouze konverzační komedie, kde hraje stále sexy Keanu Reeves a pro mne nesnesitelná Winona Ryder. Teda pro tento film. Oba jsou zahořklí a vlastně v podstatě ubozí a vy se celý film koukáte jak tlachají a nadávají na celý svět. Já osobně v tom žádný další přesah nenalézám a vidět tento snímek, dokonce i v kině, bylo utrpení. Dvě hvězdy jen proto, že Keanu je stále fešák. :) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen za pouhých 10 dní. (ČSFD)

Reklama

Reklama